Älskar tävlingar, om jag ändå ngn gång kunde vinna också..

Älskar bloggtävlingarna så nu gör jag reklam för www.fashionbytk.blogg.se

Nu har du chansen att vinna Christina Aguilera’s doft här i bloggen. Hur är du med och tävlar? Tipsa om denna tävling i din blogg samt skriv några rader om varför just du ska vinna denna doft! Btw, du får gärna låna bilden ovan..  STORT LYCKA TILL!

Tävlingen avslutas den 15 januari.
Vinnaren presenteras kort därefter i bloggen!
image90
VAR MED NI OCKSÅ & TÄVLA!!!
KOM IGEN NU, JAG VILL HA TOTALT 12 KOMMENTARER PÅ MITT PARFYMTEST FÖR ATT TÄVLINGEN SKALL STARTAS.
NI VINNER EN HÅRVÅRDSPRODUKT FRÅN TIGI HAIRCARE.

10 thoughts on “Älskar tävlingar, om jag ändå ngn gång kunde vinna också..

  1. Hihi kul att du tycker det låter spännande.. Svar: Jag studerade till mediaentreprenör efter gymnasiet och samtliga jobb inom media jag därefter tog var musikrelaterade. Jag var musikredaktör, rollbesatte musikvideos och musikprojekt och på den vägen är det. Det var något som växte fram och blev ett eget företag. Eftersom jag själv haft skivkontrakt och då kände mig ganska ensam tror/hoppas jag att jag kan vara ett bra stöd för de personer jag är manager för. Men jag är lite av en mångsysslare, skriver låtar till andra artister t ex och gör PR på uppdrag åt skivbolag. Just nu sätter jag ihop vad som troligen lär bli en Cascada-liknande duo för United Kingdom och letar rätt tjejer till det. Så nja, jag tror att LIVET och erfarenhet ger mer än en speciell utbildning även om jag hört ryktas att det finns en utbildning för “managers” i Nyköping och Kalmar. Kram och gott slut på året!

    Nu ska jag blogga om din tävling!! 🙂 Kram!

  2. …Sådär… Nu är jag med och tävlar och vovvarna håller tassarna åt mig 😉 Kika in i min blogg så ser du att jag reklamat lite. Ha det gött!

  3. Är med nu i din tävling :).

    Jag borde vinna för att jag vinner aldrig något, har sådan otur. Så skulle vara kul och vinna lite. En bra start på året.

    ha de

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *