Bättre sent än aldrig…

Hej,

Idag så kom min kära far med en så vacker julgran, skall ta kort på den när den är färdigklädd=)Kom just på att vi saknar en del julgranspynt men det får gå sålänge….Patrik är o handlar dom sista klapparna o det verkar ha gått bra, så nu skall dom bara slås in med….
Nu skall det verkligen bli skönt med långledigt..
Fick en rejäl julklapp från Berghogens Rör i tordags, hehe jag har nog varit snäll iår, så jag ringde o tackade dom så mycket. Avslutet för detta år var toppen på Wareco, alla fick en låda med vin*gott* o så åt alla lunch tillsammans..Nu är nästan vårt kontor färdigt där, alla hantverkare har varit där o lagt in mattan o målaren har målat. Så nu har vi flyttat ned till den nya delen.
Ush har så mycket att göra idag borde inte sitta här!! Skall tvätta o städa o så måste jag ner till Pernilla för dom skall åka till Brasilien i 3 veckor, dom har sommarstuga där*hehe*vem vill inte ha det! Jag skall i alla fall passa alla hästarna 5 st, ni vet mocka o rykta o rida o fodra, ta in dom på kvällarna..så är det någon som känner sig manad att hjälpa till så varsågoda! Eller om någon vill rida..?
I tordags så åt jag granatäpple för första gången, som jag hört skall vara dså himla nyttigt, o jag tyckte det var gott så jag har det i vattnet o allt blir en himla go smak. Patrik tyckte det smakade blomma,haha….

image65
Mmmm gott med granatäpple..

image66
Denna är god, men undrar just vad glittret är för ngt?Kan det vara bra?

0 thoughts on “Bättre sent än aldrig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *