Då var julbordet över…

Amanda o hennes vän Malin kom tidigt på lördag morgon, för att de skulle ju passa hundarna!
Sedan bar det av till julbordet i Hova. I bussen påbörjades det med öl & cider så efter en stund var det full fart! Sedan kom vi fram äntligen till det lilla samhället Hova. Då påbörjades det med en lättare lunch, sedan var det bara att ladda & skjuta för då var det tävlingar!! Man delades upp i lag totalt var det 3 rörfirmor som var där! Det var jag & Magnus från Berghogen i vårat lag o några andra vi inte kände. Så det börjades på "Bömben" som hemvärnet hade med lite historia o öl i baren, sedan blev det luftgevärsskytte! Som la gick sådär*haha* inte riktigt min grej kanske! Sedan så åkte vi vidare till Hova IF o kastade lite boll,sedan till Hova rör blev bjudna på lussebullar o vinglögg. Där lekte vi med tumstocken,hm knepig tävling men ganska käck! Sedan åkte vi vidare till Nimo verken, ett företag som tillverkar torkskåp o där svarade vi på lite frågor mm.  Sedan var allt klart under eftermiddagen o sen bar det av till hotellet som avr helt ok, 30 min reseväg dock för att det låg i Laxå.
Ja sedan så kl 19 startade det alla hade väntata på det älskade julbordet med all go´mat!!!
Sedan så uppträde den kände Evert Ljusdal!!! Det var häftigt, sedan var det ett annat band som spelade hela kvällen gamla godingar….som vanligt som alla julbord slutar med så är det alltid någon som blir överförfriskad, i år var det 2 st. Haha nej det avr faktiskt inte Patrik…o inte jag heller för den delen. Men vi skrattade o hade roligt!!
Så kvällen var lyckad!
Men hörrni ordspråket "Borta bra men hemma bäst" det kan ni väl hålla med om att det stämmer till punkt o pricka!!?
ETT STORT TACK TILL AMANDA O HENNES VÄN MALIN FÖR ATT NI PASSADE HUNDARNA!FÖRSTÅR INTE VAD NI GJORT MED DEM, DE ÄR HELT FÄRDIGA!!JÄTTEBRA HÖRRNI!!

KRAM PÅ ER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *