Idag har jag slitit järnet

Hejsan svejsan,

Imorse fick jag äntligen sova ut, vilket var underbart kände att jag behövde det! Sedan åt vi frukost tillsammans o efter frukosten fick jag en sån himla energi! Patrik sitter med sin hemtenta idag så jag tänkte greja lite själv här hemma. Så jag mer eller mindre sprang ut till garaget o bände upp målarburken o satte igång o målade golvlister! Nu ahr jag bara en gång kvar att måla sen får det räcka! När jag var klar med det så satte jag igång o dra grenkvistarna som vi har låtit ligga tillräckligt länge, från när vi tog ner den stora granen vi hade här på tomten!
Greven var över jävlig när jag släpade o slet med grenarna så tyckte han det var jätteroligt att ha dragkamp med mig! Vilket jag tyckte var mindre kul!
Sedan hux flux kommer Patrik ut o säger att han måste nog hjälpa mig, tror bestämmt att han ville ha en pluggpaus;) Så vi hjälptes åt drog det till våran åker o eldade upp allt för fullt! Så nu är det klart! Skall gå ut igen om en stund o måla listerna för sista gången! Inte världens roligaste att göra men det blir såå snyggt när det är färdigt sedan skall jag måla dörrkarmen in till sovrummet. Sovrummet är just nu vårt lilla projekt vi håller på med.
Jag bönar o ber om en omtapetsering så hoppas det blir tidigare än i sommar, som en viss person har sagt*blink*
Jag har så mycket som jag vill göra och nackdelen då är att man är tjej o inte är lika duktig som killar är på att snickra o greja! Men som Jossan säger vi duger bra till målning….men Patrik får sköta laseringen av taket…

Såhär skall vårat sovrum se ut: Turkosa tapeter med silvriga medaljonger på (lite indiskt känsla över det hela).
Vi ahr idag fyra garderober som står intill varann, dessa skall vi bygga om till en gemensam stor garderob med skjutdörrar o olika förvaringslösningar i…sedan så skall alla dörrar bytas i huset till vita, gäller även sovrummet..
Taket blir vitlaserat, några snygga indiska lampor mm. Ahhh kommer bli såå bra, vill nu, vill nu!

Ja ni min plikt kallar, nu skall jag ut å måla lister, igen! Bilder kommer när taket  är laserat…

Kram

image59
Läcker, eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *