Julpyssel, glögg o lite fest..

Igår så kom Erika hit och vi strtade upp med Tinrda starkvinsglögg, med glitter i. Har köpt ett jättefint litet glöggset på Cervera med tappkran o glöggmuggar etc, som vi invigde igår. Sedan så satte vi igång med julgodiset i rask takt, för visst var vi lite gottesugna. Så det blev att vi gjorde knäck o fudge. Knäcken bidde bra men fudgen lyckades vi inte med för att man skall ta det från plattan när den uppnått 126 grader, och hur lätt är det utan baktermometer?! Inte alls så fudgen intog aldrig någon fast form. Men det gick ner ändå;)
Emellanåt drack vi lite öl & cider..sedan var det dags för julpyssel, alla satt koncentrerade (framförallt jag) på sitt målande av tomtar, diskdukar mm.
Efter ett tag så tröttnade vi och beslutade oss för att ta oss en trappa ned till gillestugan. Vi spelade lite kort o sedan så slog vi oss ner i den gröna oasen (baren) där min kära sambo var i full fart o blandade groggar till oss.
Sedan så hade min gode vän Erika köpt en alkoholmätare, en sån man blåser i alltså, av den dyrare varianten. Så det blåstes friskt i den och Erika nådde hela 1,7 promille, jag 1,2 promille o kära Patrik 0,6 som sedan ökade allt eftersom kvällen gick. Skitbra grej verkligen Erika som skulle köra hem nu idag hade god nytta av den så givetvis när hon skulle bege sig blåste hon 0. Så detta måste bara vara årets julklapp för festprissen som har förmågan att körfa bil dagen efter!
Sedan så avslutade jag dagen med att måla lite mer tomtar o listerna runt fönstret inne i sovrummet. Patrik har målat själva karmarna idag. Nu vi någon strykning kvar bara sedan är det bara att vitlasera taket därinne,kommer bli nice. Sedan så skall det ju tapetseras om så småningom…

Lägger in lite roliga bilder från igår & idag, KRAM

image43

Den ljuvligt goda knäcken som blev perfekt…

image44

Tomteverkstán…

image45

Vår nymålade lilla hustomte…

image47

Kung, kung, kung i baren..tralalala….

image48

Jajemän, goa & glada!!!

image49

Våra goa drinkar, snygga va?

image50

Inte så äcklig som den ser ut, riktigt god faktiskt…..

image51

Lite exprimenterande med kameran är aldrig fel..

image52

Kaktusar, självklart har vi det i baren för lite mer feeling…

image53

Kanske passar bättre med kaktusbaren/kaktusoasen…?

Hörrni ni sedan så undrar jag hur många här är det som smygläser min blogg utan att kommentera den, visa er!!!

image54

Sädär snart färdigt, detta är alltså i sovrummet där vi kan gå rakt ut till vår nybyggda altan…

All for me this time…

0 thoughts on “Julpyssel, glögg o lite fest..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *