MYCKET PÅ GÅNG….

Hej,

Har varit lite slarvig här i veckan med skrivandet, men nu så har jag ju ännu mer att berätta. Så ur det negativa kommer det positiva;)
Jo vad har då hänt i veckan förutom att det har varit fullt håll igång på jobbet?
Jo stora beslut har tagits, och det beslutet är att jag skall skaffa häst igen, så på lördag så bär det iväg med bil o släp till Mariestad för att titta på en underbart fin häst vid namn Belinda Heidflower. Det intressanta är att pappan till detta sto är en superkänd häst inom travet! Han heter Giant Chill och ahr sprungit in över 5 miljoner kronor på bara 29 starter!!!!!!! Inte nog med det morfarn till det sto jag skall köpa har sprungit in 4,5 miljoner kronor på 119 starter!! Så lilla Belinda har inte sprungit så mycket på travet vilket bara är bra!Med tanke på vad det sliter på leder osv…..hon är sååå fin!!!
Ja vad har jag mer gjort, jo jag har börjat måla listerna i sovrummet o gubben min skall måla fönster o lasera taket vitt, kommer bli ursnyggt=) Sedan skall vi beta av ett rum i taget i hela huset o vips ¨så blir det genast mycket fräschare!

Sååå nu måste jag fortsätta planera o ha mig här..kramar…

image40

image41

image42

Kolla vilken underbar häst, hoppas vi passar ihop nu så jag får med dig hem på lördag!!!!!

4 thoughts on “MYCKET PÅ GÅNG….

  1. ja detta eviga knåpandet med hus, man blir aldrig klar 🙂
    Kul med häst, jag nöjer mig med att låna alla grannars hästar 🙂 Myyysigt att ta sig upp i sadeln och ut i skogen!! Hoppas allt går bra imorn då!

  2. Hej, Ja ett evigt knåpande är det allt med hus o roligt förstår!Jag rider ju också grannens hästar men när man väl haft egen häst rn gång så vill man allt ha det igen. Bidde inget hästköp hon var alldeles för bångstyrig.
    Skall ni med till Jessica på jul?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *