Mys med julgröt..

Igår så var vi hos min kära Far o åt julgröt,vörtbröd o skinka, hela familjen..var riktigt trevligt faktiskt.
Bestämde med Monica med familj som är Hillevis dotter, Hillevi är alltså min pappas dam. Jo dom har en Rottweiler som är 1,5 år o som väger 60 kg att han o Greven skulle få träffas inom en snar framtid*kommer bli spännande*
En rottweiler har lika starka käftar som en krokodil dvs RIKTIGT STARKA!!!!!Så Rottweiler är hunden med starkast bett sedan kommer Schäfer. En liten parentes bara, Atlas som han heter är stört snäll.
Försökte också igår hemma hos pappa o fjäska för Hillevis son som är målare att han skall tapetsera hemma hos oss, får se hur det går med det. Vill ha det gjort i sovrummet, vill ju inte vänta till sommaren!
Vårat projekt nu efter listerna i sovrummet är badrummet uppe som skall totalrenoveras, alla grejor står ju i garaget o har gjort sen i somras pga av att vi totalrenoverade badrummet där nere först.
Jag har nyss tagit mig ett gott bad o Patrik är inne o handlar klappar!
Sedan skall det tas julkort o skickas, ni kommer få riktigt fina julkort iår;)

Under december delar 15 000 brevbärare ut över 40 miljoner julhälsningar och 1,3 miljoner paket ska hanteras.

– Vi tar in extra personal. 8 000 fler blir vi under de hektiska veckorna i jul, säger Anette Eriksson som är julinformatör vid Posten AB.  Som ni förstår så är julkort väldigt omtyckta av svenska folket!

På torsdag skall jag vara naglemodell som jag brukar vara ibland o kommer få snygga naglar till jul=) Det bästa är att det är gratis o i vanliga fall brukar detta kosta över 500:- o göra! Allt som e gratis e bra!

Kram…

image63

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *