Parfymtestet av mina favoriter…

Sådär då kommer mitt personliga parfymtest, jag bara avgudar dessa parfymer!! Berätta gärna vilka era favoriter är….
Idag så måste jag bara säga att jag var inne på Torp köpcentrum och handlade mat, det fick räcka för mig för jag säger bara en sak…herregud vad folk det var!!! Jag höll på att bli tokig letade efter en parkering i 30 min och ni som inte känner till Torp så är det en utav Sveriges största & bästa köpcentrum och till och med det populäraste..
Så det bidde inga kläder för mig idag=( Men imorgon skall jag samla mig & ta mod till mod till mig att kika lite efter jag slutat jobba.
Dåså nu skall jag sluta tjata o sätta igång med parfymtestet!

image80 
1: Först ut Naomi Cambells Cat Deluxe Night som får ett betyg på +++++ av möjliga 5! Jag avgudar hennes dofter ur Cat Deluxe serien, jag har alla parfymer ur denna serie;) Denna doftar förföriskt gott och flaskan har en snygg design, helt klart!
En parfym man har när man går ut o partajar, den förför och doftar härligt, vad kan jag mer säga. Svårt att säga vad den doftar då jag väljer att ha mitt personliga tyckte visst kan jag leta på nätet efter denna doften men då blir det ju inte samma=)

 image81
2: Denna ljuvliga doft från Beckham som är mer för en vuxen kvinna kan jag tycka(typ min ålder & uppåt) En väldigt mogen doft i en stilren flska. Har ej denna ännu men har hennes första=)
Tycker den har ett slags djup i sig inte bara en vanlig enkel doft liksom utan den är genomtänkt.
En kvällsparfym helt klart, eller för den målmedvetna karriärskvinnan!
Betyg ++++
image82
3: Christina Aguileras doft är helt klart raffig & go! Flaskan har ett förföriskt utseende som är väldigt sexig. Hade passat kanonbra på ett gammaldags sminkbord bredvid en sminkvippa..Denna parfym passar alla damer men dock inte i den övre åldern;)
När jag första gången luktade på denna så utav flaskans uttseende förväntade jag mig mycket mer än vad det var! Så kanske skulle flaskan var lite mindre raffig eller så skulle hon ha matchat doften bättre med flaskans utseende. Men doften är helt klart go!
Betyg +++

image83
4: Jag älskar ju Britneys sätt att designa flaskorna på, väldigt exklusiva verkligen! Jag har hennes andra doft som heter Curious som är väldigt fräsh! Denna doften doftar också väldigt fräscht & gott, lite blåbär över den men ändå inte! Passar den yngre generationen. Hon kunde ha gjort denna doften lite tyngre och exklusivare känns nästan lite billig.
Betyg +++

Sådär allihopa dessa är några av mina favorit dofter! Vilka är eras favoriter tyck gärna till! Visar det sig att intresset är stort så kommer jag även utse en vinnare som får ett litet pris=)
Såååå passa på att vara aktiva här nu & kommentera vad eran favoritdoft är!

Kram Eder Linda.

15 thoughts on “Parfymtestet av mina favoriter…

 1. Jag har typ ingen riktig favorit. Jag har nog aldrig hittat någon jag riktigt fallit för. Oftast blir mina parfymköp något i den stilen, ” eh, den här luktar gott den blire.. orkar inte lukta mer”.

  Svar: Jo det skulle vara härligt, men jag älskar att shoppa, men någon som skulle gett mig pengar, och förtur innan alla andra kommer hade varit perfekt!!

 2. Hej och tack för senast samt inbjudan 🙂 Skall kolla barnvakter samt chaufförer och hör av mig så snart jag kan!
  Parfymer ja, jag gillar de sportiga typerna och gärna pumas, använder den rosa som nu tyvärr är slut, men mamma som snart åker från thailand får fylla på mitt lager 🙂

 3. Den senaste i min samling är Marc Jacobs – Daisy den är underbar! Annars gillar jag även Versace – Bright Crystal och Narcisco Rodriguez – For Her den är väldigt sexig och gudomligt god.

 4. Hm, svårt 😮 har så många favoriter. Men okej! Jag röstar för “Glow in the dark” J.Lo’s parfym 🙂 En riktig “kvällsfavorit” som luktar sådär gott att man bara vill äta upp flaskan 😀 haha!

 5. Hej 🙂

  Jag har alltid gillat sportiga dofter som: Tommy Hilfiger-“Tommy Girl”, Lacoste “Essential”, Carolina Herrera-“212”, Giorgio Armani-“Acqua Di Gio”, Hugo Boss-“Hugo Woman”, Ralph Lauren-“Polo Sport”, Sergi Tacchini-“Donna”, Elizabeth Arden-“Green Tea” & “Splendor”.
  Tyvärr så blir dessa dofter på mig en stank utav ondo.

  Feminin djup doft jag gillar: Cerutti-“1881”, vars budgetvariant är Cindy Crawford-“Cindy Crawford”(har en aning mer feminin ton är 1881:an).

  Kryddiga kvällsdofter: Giorgio Armani-“Mania”(1st Ed.) & Jean Paul Gaultier-“Fragile”. Härligt nog passar jag i båda 😀

  Dofter som jag tycker luktar jättegott: Cacharel-“Amor Amor”, Valentino-“Very Valentino”

  Dofter genom åren: Christian Dior-“J’Adore”, Lancôme-“Aroma Tonic”, Cerutti-“1881”, Cindy Crawford, Lancôme-“Aroma Tonic”, TBS-“White Musk”, Clean-“Clean”.
  Det är helt underbart att äntligen ha hittat en doft som jag älskar och som jag passar jättebra i. Får ständigt komplimanger för att jag luktar gott:)

  Sist men inte minst dofter som jag är nyfiken på: Hermes-“Un Jardin de Mediterranee”, Marc Jacobs-“Grass”, Marc O’Polo-“Pure Green”, Nautica-“Nautica”, Oscar De La Renta-“Oscar Marine”, Desperate Housewives-“Forbidden Fruit”, Chanel-“Chance Eau Fraiche” & “Cristalle”

  Kanske har Christina A. fått inspiration till sin flaska från La Perla’s Charme föresten?

  Alltså shit vad långt det blev:S
  Men jag blev så taggad:D

  Gott Nytt År!

 6. Min favorit är Viktor & rolf. Den luktar jättegott, och den håller länge. Hatar parfymer som inte håller. Om man betalat mycket för en paryfym då ska den åtminstånde hålla i några timmar..

  gott nytt år 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *