UNDERBARA, GRACIÖSA NAGLAR*

Hej,

Idag har jag varit på NSI nagelskola i Uddevalla och varit nagelmodell*spännande* Detta var tredje gången jag var där om jag inte minns fel. Alltid lika kul att gå dit för personalen & eleverna är otroligt trevliga!
Idag var det lite special naglar….på min högra hand så gjorde Galina med mallar o akryl medans min vänstra hand var med tippar o gel. För ett otränat öga så ser man inte skillnad typ jag*hehe* men proffsena gör såklart det;) Tänkte att ni som läser min blogg, förvånansvärt vad det är många som läser den när jag kollar på´ min statistik…jooo att ni skall få följa mig och mina graciösa naglar. Ett ganska bra bevis på vilket material som är bäst o som passar mig, skall bli spännande detta. Många gillar akryl o visa gillar gel, alla har vi olika smak som tur är..Ni anar inte hur lång tid detta har tagit att skriva för mig alltid ovant med långa naglar i början;)
Galina som gjorde mina naglar idag var en jätte trevlig tjej som var lite nervös i början men sen så flöt det på! Hon var duktig helt klart!
Så nu får ni hålla kik på min blogg så skall jag berättas hur det går fraöver…

ETT STORT TACK TILL DEN ALLTID LIKA GLADA RENI FÖR ATT JAG FÅR VARA NAGELMODELL HOS ER!
TACK GALINA FÖR DOM SNYGGA NAGLARNA! SNART SÅ KANSKE VI SYNS IGEN, VEM VET;)

MÅNGA KRAMAR LINDA.

image64

SNYGGA, ELLER HUR?

4 thoughts on “UNDERBARA, GRACIÖSA NAGLAR*

  1. Hejsan , hur går de me naglarna , vilket material tycker du avr bäst? Ska fixa mina naglar på söndag och vet inte om ja ska välje gel eller akryl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *