Ett rosa inlägg

Hehe tyckte detta var roligt=)
Passar detta mig*flinar*Jag har fått värsta blogglusten nu gott folk!!Kul som attans!

Jooooo förresten så är hela trallen färdiglagd på altanen kommer bilder på det kommer sedan.
Har ni med dåligt väder småregnar hela tiden?

22 thoughts on “Ett rosa inlägg

  1. sant. men jag tankte mest pa "besok min blogg!" blir sa irriterad. det ar da jag INTE besoker bloggen 😛

    sjukt snygg blogg forresten!

  2. Rosa är snygg färga..hade jag kunnat så hade jag mer än gärna haft mycket i den färg i hemmet..,men min kära hade inte gillat det..så det får var på små saker…

  3. Hm, du väljer rosa? Oj, vad jag blev förvånad 🙂

    Kramis… ngn som skulle väja, hm… grön variant? Just nu i allafall… och JA det regnar, blääää… inte varit utanför dörren idag.. sitter inne i myspys, under täcket… sover ibland… strumpor på och nu har tom ulltofflorna kommit fram!!! Då ÄR det höst, suck… och blää… fick ju ingen sommar!!!

  4. hahaha…Dra djur över en kam är lika idiotiskt som att göra djurförsök och sprätta upp dem levandes som de gör i kina… alltså det är ingen gradskillnad på att ha dålig respekt för djuren… det kan ge sig uttryck i olika sätt! 😉

    KRAM

    Förresten!

    Gör en liten enkät om värderingar kring "snällhet"…? =P

    Tycker du det är coolt eller mesigt att vara snäll?

    Du får gärna svara den lilla enkäten på min blogg! Länkar direkt till inlägget… 😀

  5. det blir så mycket roligare att städa och greja när man har fina saker! När jag flyttar hemifrån ska jag lätt införskaffa välmatchade städgrejor, dock inte i rosa 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *