Hade helt glömt bort!

Tjenamoss där,

Ja i semesterns virr varr har jag ju glömt bort att solbrills tävlingen avslutades i fredags.
Jag drar nu de två med bäst motivering.

Clara som skrev såhär; 1151-vit. Hela sommaren har man gått & letat lite smått efter solglasögon. Dock kan man alltid lita på att låna syrrans, därför har jag aldrig letat helhjärtat. Men som det är nu så har ettpar av syrrans solglasögon gått sönder & så vill ju hon använda sina solglasögon med. Jag insåg att det va dags för mej att hitta ett eget par. Jag tittade jag in på denhär tävlingen & såg ett par underbara solglasögon! (nämligen de som jag valt nu). Jag ska till sydafrika senare i höst, och jag har kommit fram till att jag inte kan gå där solglasögonlös.. Och vita bågar.. kan det bli snyggare än så? Dröm brillsen !

Fanny som skrev såhär; Heej =) Jag skulel vilja ha ett par 1180 i svarta. En helt underbart cool modell med skitsnygga bågar som skulle passa perfekt nu när jag snart ska till Turkiet!

Maila mig era adresser på linda_asp@hotmail.com

STORT GRATTIS!

13 thoughts on “Hade helt glömt bort!

  1. sv: Aha, men jag har inte tid med gratisbio, för om jag registrerar mig vill jag ju samla på poäng. Men då måste man även handla på internet och då blir jag ju av med pengar.eller?

  2. Hejsan, de är bara bra här 🙂 lite uttråkad bara hehe…hur står det till själv?

    Ja det har regnat precis hela dagen här oxå, är ett uppehåll nu faktiskt, men det var mysigt att vakna till smatter 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *