Jag är så stolt…

Över våra underbart vackra hundar vi har! En del har frågat efter biloder på dem och här kommer dom! Titta o njut!
Nu får ni även en glimt av våran trall!

Texas är född 2005-11-26 och är en underbar liten  korsning av Jack Russel & dvärgpinscher,måste säga att det är den perfekt kombon!

Greven är född 2007-05-13 och är en vacker brun Dobermann. Vi skall börja på unghundskurs i slutet av augusti tillsammans.Kommer bli spännande och nyttigt och lärorikt framförallt. Jag vill göra så mycket med han,kanske gå räddningshundskurs framöver? Man vet aldrig, han har ju ett bra intresse för sökträning=)
Japp ni ser rätt det är Texas som sköter bygget;)

Visste ni att Dobermann kallas hundarnas Ferrari? Det är sant…

Kolla vad duktig jag är…

Okej, jag posar lite till då, han vet nog att han är en riktig Ferrari;)

Visste ni att Dvärgpinscher är den lilla varianten av Dobermann Pinscher som vi har förkortat Dobermann?
Sedan finns det ju mellan Pinscher med;) Sedan kommer Dobermann Pinscher.

Kramar på er,vore kul om ni kommenterade o ställde lite frågor=)

66 thoughts on “Jag är så stolt…

 1. Kan ju bara säga en sak: UNDERBARA!

  Det finns nog inget annat ord!

  Och Coco saknar dom kan jag lova! Nu har hon blivit sitt vanliga busiga jag och är sugen på lek igen!!

 2. vissa småhundar kan va ok, men annars tycker jag att dom är slemigga, luktar illa, jobbiga, alla hundar jag träffat ska komma fram o hoppa o slemma/slicka/dreggla tycker det e riktigt vidrigt, sen tycker jag inte att dom är fina eller gooa på något sätt, jag har en kattmänniska dom tycker jag är söta o gosiga 🙂

 3. Otroligt fina! Framförallt lillen 🙂

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha hund, men sambon är emot det hela. Skulle gärna vilja ha en valp av någon av de raser svärmor föder upp, vilka är shar pei och eurasier. Lovely dogs!

 4. Hej. Kika in på stilrobin.com och gissa vad som finns i paketet. Sätter du nålen på spiken och gissar rätt får du även hem en likasinnig present mot helgens slut.

  Lycka till =)

  //Stilrobin.com

 5. Jag e uppvuxen på landet så jag älskar verkligen djur..Har ingen vidare skräck för nått djur överhuvudtaget..Jag har två katter(Tarzan som är bland ras på ocicat/bond o Liza som är vanlig bond katt).Men skulle jätte gärna vilja ha en hund me:)Vi har ju köpt hus med ladugård så vem vet man kanske skaffar sig en några hönor i framtiden:)haha..

  Min svärmor tycker inte om djur o det respekterar jag,alla kan inte tycka om djur…

 6. sv :kjolen är köpt på chicy som de stod.jag översätter min blogg så affären heter inte skirt haha,jag har utlänska läsare så därför överdätter jag.

 7. Läste något om att ni åkte båt under uddevalla bron, så gissade på det:-)

  Hur kommer det sig att du får så otroligt mycket kommentarer?

 8. Hm, just det där virket och den färgen har jag haft funderingar över när vi ska göra om till en uteplats på framsidan. Jodå, det finns drömmar – som väl aldrig blir av, nej… 😉 Men, en sak… När de la vilket på altanen här så la de det UTAN springor emellan, perfekt. Det blir lagom mellanrum med åren när det torkar till och inte de där stora springorna som ALLT trillar emellan… Kommer alltid att se till att allt läggs kant i kant i framtiden 😉

  Må så grankott…

 9. Hejsan!

  Isla är en "amstaff" men lite pittis i sig men man får ju inte säga de eftersom rasen inte är registrerad och godkänd i Sverige.Men hennes Mamma har hur bra pskye som helst,en helt underbar hund,Och som d verkar har Isla fått hennes psyke.Pappan är oxå en kanon hund. Hon är jätte duktig fast hon bara e 11 veckor. När hon var tio veckor kunde hon ,sitta o vänta på mat,sitta o vänta innan man gick in PLUS att hon hade simmat!Har du hört den förut?En valp på 9 veckor som simmar.hahaha

  En underbar tjej och hon och Jr funkar jätte bra tillsammans,men det är full rulle här hemma hahhaha mest hela tiden! Men det är bara roligt, och livet är mycket roligare med 2 hundar!! Fina bilder på dina grabbar!kramkram

 10. Dina hundar är jättefina gumman 😉

  Är ju oxå hundmänniska fast nu har jag bara en katt å en massa dammråttor som huserar här 😉

  Ha de gott kram

 11. Hon verkar ganska knepig kan man säga…

  Vad är det för frispel?

  Måste man bli så jävla grinig? Och dessutom otrevlig?

  Knepigt knepigt!!

  Men hundar är BÄST BÄST! Inte alls slemmiga eller luktar illa. De hundar som gör det borde man nog ta hand om bättre, kanske bada dom… Hahahaha!!

 12. Åh, dom är så söta och fina!

  Vil ha en sån som på första bilderna:D

  Älskar hundar, det är ju människans bästa vän!

 13. Så fina dina vovvar är! Skönt med korthåriga nu i regnvädret, min ena är lite långhårig och han lerar ner sig hela tiden, jobbigt!

  Förresten, jag fattar inte varför man antingen ska vara katt eller hundmänniska? Varför inte både och ;o)

  Hoppas allt är bra annars!

 14. Jag förstår vad du menar. Men jag tycker som jag sa tidigare. Man kan inte ha fördommmar mot djur eller människor för den delen… asså det är ju korkat. Jag har katter och de har gett mig jättemycket mening i mitt liv. Tror att du som har hundar känner likadant. Mer än så är det ändå inte. Den människan som du beskriver har fått det hela lite om bakfoten… 🙂

  KRAM

 15. Babe ni måste ha de mest söta doggsen i hemmet. De ser hur charmiga ut som helst. Riktigt läckra vovsingar, som ser ut som två energiknippen!

  Pusss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *