JAMMLA TÄVLING..

Jag drar igång en tävling i samarbete med den underbara butiken Jammla.

Om Jammla:

Jammla är en webbutik som liknar en stor godispåse fylld av härliga smycken! Blandningen är färgsprakande, rolig, dramatisk och ljuvt vacker och det finns något för alla stilar och smaker i jammlas kollektioner.

Alla smycken formges och tillverkas av jammla och därmed är kollektionerna inte massproducerade och kan ha volymbegränsningar.

TÄVLINGSREGLER:

Gå in på Jammla beskriv vilken av kollektionerna One,Trelise,Black,Wicked som passar dig bäst och motivera varför. Kan vara hur du är som person mm;)

För att få 2 extra lotter i tävlingen så länkar ni till min tävling och till Jammla, och vips så har just din vinstchans förbättras;)


Detta underbart fina halsband Pure kan ni vinna!!

Nickeltestad kulkedja i ett stycke (öppningsbar) med en jättestor vacker glasprisma. Längd/omkrets ca 74cm + hänge ca 6cm.
Värde 300:-

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 19/8

33 thoughts on “JAMMLA TÄVLING..

 1. Snyggt… ska kolla lite djupare senare när huvudvärken släppt… när den nu tänkt göra det månne, suck…

  Må så grankott…

 2. Länkar till dig nu hjärtat!

  Det vore som en dröm tagen direkt ur sagorna att vinna halsbandet, som skulle få pryda min hals på min älsklings födelsedag!

  Jag finner mig själv i kollektionen black, då orden passionerad dramatik ger mig fjärilar i magen. Jag är en väldigt passionerad person som strävar efter högsta möjliga resultat, gällande både kärlek samt andra relationer och mål. Och dramatik ger ju liv i förhållandet.

  Puss på sockertopp! Håller tummarna!

 3. Klockrent en black person är jag.

  Stilrent och enkelt ska det vara för mig så den kollektionen är som gjuten för mig.

  =)

 4. Hittade ett helt underbart halsband i serien BLACK. Ett hjärta med en nyckel, tyckte d passade så bra ihop mitt liv…Har för första gången i mitt 29 åriga liv hittat en kille som jag vill ge mitt hjärtats nyckel till L Och jag vill att han ska behålla nyckeln för alltid.

  Innan så va mitt hjärta svart pga sorg och elende, men nu står mitt svarta för elegans, stilfullhet och för att inte nämna enkelhet.

  Det är så jag är, och så jag vill att andra ska uppfatta mig..

  Varken mer el mindre helt enkelt.

  kramar

 5. wicked Kollektionen som sjuder av lekfullhet, starka färger, härliga detaljer och humor.

  Detta var en bra tävling, hade aldrig hittat dessa underbara smycken annars!

  Så mycket Sara har jag inte sett på länge!

  Jag älskar massa färg och saker som syns, det ska vara stort, vågat och glatt ocg Wicked är inget annat än just det. Grymt snygga grejer och jag kommer shoppa loss som hejsan när jag får lön! GRMYT!!

  Länkar under dagen!

 6. Svaret är helt klart black! En kollektion som är lite mer dramatisk, som både är enkel och mörk och som dessutom bjuder på färg och kontraster. För kontrast blir det. Jag är till utseendet blond och prydlig. Inom mig finns det dock mycket andra kontraster.

 7. Hej igen..

  Ville bara tala om att jag nu har länkat till tävlingen o din fina sida.

  Lite osäker på hur man länkar, men titta hemskt gärna på min sida o säg om jag ska göra om det..?… vill ju inte gå misste om mina vinstchanser.

  kram

 8. Jag gillar kollektionen "trelise" mest, den avspeglar verkligen mig. Som gillar smycken som verkligen syns och stora ska de vara. Men bär endast ett smycke åt gången för att det inte ska bli för mkt av det goda. Det där smycket du har som vinst har jag tävlar om förut, det är så gudomligt fint och jag hade oturen att inte vinna den då och hoppas innerligt att du väljer mig som vinnare! Att få glädja andra för mig är som att fylla år! Minst lika kul! Så hoppas att du vill göra detsamma.

  Tack hummingbird,

  Mvh Malin

 9. jag gillar kolletionen "trelise" för den passar mig mest för jag är ganska tjejig och romatisk. När jag var liten så älskade jag att också att rita hjärtan vilket passar bra i kolletionen och hjärtan passar väldigt bra just nu för jag är kär. 😛

 10. så fina men de som föll mig mest i smaken var trelise gillade nästan alla där och jag är behov av något nytt ska på ett bröllop snart…

 11. Jag tycker nog att Wicked skulle passa mig bäst. Det var lite mer färger och jag är nog en rätt färgglad person tror jag. Jag tycker om att synas(på ett bra sätt) och tycker om att testa nya saker och sådär. Därför tror jag just den kollektionen skulle passa mig bäst faktiskt=)

 12. När jag bara hade kollat igenom One, Trelise, Black började jag få lite panik… Jag kunde inte alls identifiera mig med dem! Men Wicked blev min räddning, precis min stil. Wicked är för övrigt ett ord som passar bra in på mig. Jag är lite galen, både min personlighet och min stil. Smycken i lekfulla färger har på senaste tiden blivit mitt kännetecken. Varför? Jag vill synas, jag vill färga världen lite! Jag hatar att allt ska vara så dystert på hösten, jag älskar hösten för då är jag glad, och det visar jag med färgGLADA smycken, precis som de i Wicked-kollektionen!

 13. Ja, jag lutar nog mest åt att jag gillar kollektionen One bäst. Älskar det unika och är oftast en på miljonen själv… Ja, min läkare brukar säga det till mig 😉 Ja, är det 1 på miljonen som får en biverkning av en medicin – jag får den 😉

  Jag är en på miljnoen och då är One nog det rätta för just mig! Och jag vill inte alltid se ut som alla andra – jag är jag, basta. Har jag samma kläder som någon annan så brukar jag få till en helt annan snits med något udda på dem. Jag gillar det lilla extra som ingen annan vågar, eller vill. Jag kanske sticker ut? eller vad vet jag – behöver något extra på vägen som kan hjälpa mig med det också. Och JA, jag saknar att numera aldrig ha smycken. Har inga armband längre, saknar dem… ringarna saknar jag… och halsband är det också dåligt med… smyckesförrådet känns mycket tomt, minst sagt. Ja, jag har de örhängen som jag alltid bär, annars… noll…

  Må så grankott…

 14. treslie är såå vackert till kläning..det skulle vara såå vackert med min syrras klänning..hon skulle bli så glad om jag gav henne något så vackert till hennes vit/rosa klänning..<3=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *