Lepigen.se

En sida ni måste kolla in är Lepigen som säljer kosttillskott, främst för viktminskning.
Jag har nu fått hem Lepigen X-strong Lämplig för dig som snabbt och utan biverkningar önskar gå ned i vikt. Ökar ämnesomsättningen, dämpar hungern och ger extra energi. Innehåller fem växtextrakt som var för sig har en hög verkningsgrad, i synergi förstärker de varandras respektive effekt.
Lepigen Omega 3

Lepigen® Omega 3 Fiskolja har bevisat god effekt på hälsan. Bland annat uppnås en stimulerande och välgörande effekt på hjärta, hjärna och kärl. Fettsyrorna i Omega 3 behövs i kroppens samtliga celler och är därför viktiga för vårt allmänna hälsotillstånd. Ger positiv effekt på hjärnkapaciteten och ökar koncentrationsförmågan. Gynnar det "goda" kolesterolet (HDL) och minskar det "dåliga" (LDL). Samt Beauty White tandblekning.
För mer info gå in på deras hemsida här

Det jag skall göra är att pröva detta och recensera, jag börjar idag och återkommer med resultat.Kommer varje dag skriva ned vikt och övrig info.

Jag har även fått dubbel uppsättning av allt så att jag kan lotta ut en goodiebag till er,den kommer komma framöver.

10 thoughts on “Lepigen.se

 1. Hm, det där medlet vore bara kul att testa – se om det fungerar. Just bara av den anledningen. Jodå, något kilo här och där skulle inte sitta fint om det försvann – trots allt. Det finns LITE för mycket här och där 😛

  Må så grankott…

 2. Ehhh… satte på mig jeans idag… Hm, gissa om man skulle vilja testa de där och se om det fungerar? Hm… något måste göras – även om det inte var SÅ mycket, men ändå… uff… Semestern som sätter sina spår månne? Hjälp!!!!!!!!!!!

  Må så grankott…

 3. Hm, det funkar säkert lika bra som allt det andra (?)

  Men måste få fråga, varför du ska gå ner i vikt ?

  Ansiktet brukar tala rätt mkt för sig om hur en persons kropp ser ut och du såg inte ut att vara någon som behöver gå ner i vikt ?

  Och om du ska det, varför inte träna lite extra där du vill ha bort de där kilona ?

 4. Provade Lepigen i höstas och gick ner 6 kilo på en månad ska köra nu igen, Kan verkligen rekomendera Lepigen det fungerar och man blir smal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *