Lite tävlingar ni måste kolla in;)

ÄR MED & TÄVLAR OM EN GOODIEBAG HOS MADDE!


Här kan ni vinna en goodiebag värde över 700 kronor sponsrat av Yves Rocher. Paketet innehåller mascara, parfym (edt), kroppspeeling, dag-och nattkräm mot ojämn- och blandad hy och en kräm mot kluvna toppar.


Jag är med & tävlar hos Brunkulla (underbart namn) som har ett samarbete med Just the right shoe som är tro det eller ej, samlarskor i miniatyrformat! Hur ballt är inte det! Spana in tävlingen ni med;)

11 thoughts on “Lite tävlingar ni måste kolla in;)

  1. Satt och tryckte på lite olika bloggar tills jag såg "hummingbird" tänkte oh va gulligt namn så tryckte jag in mig här. Haha. Och här ska jag stanna! Kram 🙂 Awh tack!

  2. Svar: Jag jobbar som lärare, jag kommer att gå en kompetensutveckling på ett och ett halvt år somhandlar om barns textvärldar så det är det jag "pluggar" =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *