Ljuvlig dag;)

Vi var o klippte gräset hos Patrik farmor & farfars sommarstuga på Rånäs förra helgen, tänkte visa er bilderna från det=)
Måste också passa på att säga att det är så himla kul att det är så många med i tävlingarna jag har.
Denna helgen har varit väldigt händelserik, vi har hämtat ett akvarium på 540 liter o massa fiskar. Patriks vän ville inte ha kvar det och visste inte vart han skulle ställa det, nu när han köpt hus. Så vi tog tillfället i akt och köpte det=)
Kommer komma film på det sedan=)
Min lille Texas har blivit getingstucken på svansen så han är helt vansinnig och har bitit sig så i svansen så han har fått ett stort sår, så tratten har åkt på så att det kan läka ifred!

(Klicka på bilderna för att se dom i större format)

9 thoughts on “Ljuvlig dag;)

  1. hallå! det är ju två olika typer av bloggar, så det är ju olika folk som besöker, men jag kan inte säga vilken, för jag har aldrig kollat någon statistik, det får jag återkomma med isf..

  2. men gu' förlåt. jag är så trött efter mitt yogapass att jag glömde bort att kommentera bilderna 🙂

    jag är ju så glad att jag inte är rädd för hundar längre, särskilt när jag ser den där där de leker i vattnet (tredje på översta raden) för de är ju så sööööta!

  3. Du verkar verkligen ha det perfekta livet, som lever upp till alla maximala ideal. Hus med sambon, världens sötaste vovsingar, fiskar..Ja nästintill allt man kan önska sig!

    Jaraa sötnöt, idag så har jag faktiskt suttit i publiken till sing-a-long, vilket var mycket roligare än jag trodde 🙂

    <3<3<3<33<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *