Minigolfs resultat;)

Hej på er!

Igår var vi ju i Lysekil o spelade minigolf på Havets Hus bana där allt är baserat från havet o man har underbar utsikt över havet när man spelar…Sedan var det tydligen Womens Match där igår så gissa vem som var där o spelade!? E.M.D tycker inte dom är så bra lite för mkt pojkband, men eftersom jag har gått i samma spanska klass som Erik o att vi gick högstadiet tillsammans + att han är här utifrån där vi bor så är det liiite kul faktiskt;)

Til minigolfsresultatet för första gången iår så blev det LIKA!! 54-54

Tack för alla som trodde på mig,I like=)Pussar till er!

19 thoughts on “Minigolfs resultat;)

 1. Jag har en espressomaskin som jag gör den i. Först kaffe å sen skummad mjölk å en skvätt vaniljkoncentrat (finns att köpa på ica), å det är så gott!! Jo jag solar jag med men det är så varmt nu…

 2. Aha ok jag har inte läst några av hennes böcker, än så länge läser jag Kajsa Ingemarsson, henne diggar jag!!!HUr många tycker du det ska bli på festen??

 3. Å den finns ett par till. Jag har läst: små citroner gula, lyckans hjul å nu på det fjärde ska det ske. Sen har jag två till med henne å ytterligare en som finns att köpa. HAr du läst Marian Keys?

 4. Visst är det fint där vid Havets Hus? .. Har du vart på sälsafarin?

  Jajjemen … haft en dag nu. Underbart skönt. Trist för dig att du bara har en vecka kvar.. tiden går så fort.. Vad skall du göra i helgen och veckan då?

 5. å en boknörd till…suck..hahaha!! attas bara tt vi har samma bok vi inte läst än, min med Marian Keys heter Å andra sidan..din då???

 6. s

  Skrev ju att det kunde bli tufft!!! Och då innefattade det även oavgjort, jö… 😉

  Må så grankott…

 7. Hehe då va det inte samma då. Auktion va kul!!! Det har jag inte vart på sen jag va mindre, något särkligt ni ska köpa? Ha det så bra så hörs vi sen!!

  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *