Tjurfäktning & Råttbarn

Något jag verkligen hatar är…..
Sitter o läser aftonbladet där det står om 10 åringen som dödat 60 tjurar! Alltså jag tycker tjurfäktning är rent djurplågeri, vad är nöjet med att sitta och se på när en tjur plågas til döds!!!???Detta gör mig förbannad,jag tycker det borde totalförbjudas!

VAD TYCKER NI?

Sedan läste jag om råttbarnen,de säljs och tvingas tigga,alltså vart fan är världen på väg någonstanns vart är medmänniskan i oss!!??Bara för att de genom mutation (inavel) föds med annorlunda utseende så säljer föräldrarna sitt barn till kriminella ligor!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3022301.ab
22 thoughts on “Tjurfäktning & Råttbarn

 1. Jag har verkligen imot tjurfäktning. Det är så hemskt. Det är likadant som rodeo. Usch, jag tycker så synd om den. Det var min kompis som tittade på ett program om rodeo. Dom knyter ett snöre runt pungkulorna på tjuren det är därför den sparkar så mycket. Jag tcyker så synd om dem.

  Men jag har aldrig hört ngt om råttbarn? :O stackarna.

 2. Männsikor är grymma, hur kan man va så omänsklig, vi borde va mänskliga. Eller vad är mänskilgt? Vissa skulle tycka att göra så här skulle va mänskligt. Plåga djur och sälja sitt barn, hemskt ju!:/

 3. Nä fy fan säger jag bara…ursäkta ordvalet. Tjurfäktning är djurplågeri helt klart å jag fattar inte vad det är för nöje med det, inte ens att se på…usch! Å Råttbarnen har jag aldrig hört talas om men det är ju fruktansvärt, hur kanman sälja sitt barn?? Borde vara dödsstraff på det!!

  Annars hoppas jag du har en bra dag! Jga ska till mina föräldrar en sväng men återkommer till kvällen!!! kram

 4. Det är en stor, sjuk värld vi lever i.

  titta gärna in hos mig och hjälp mig genom att svara på min fråga. 😉

 5. jag läste det där, det är ju för fan absurt!

  vemfan låter en 10 åring döda en massa tjurar, och att döda en massa tjurar sådär för nöjes skull så dom får lida är nästan ännu värre!

  sen det där med råttbarnen är ju helt sjukt oxå, det sjukaste är nästan att föräldrarna håller på med incest! Dom har säkerligen inte samma utbildning som vi har, men man borde lära dom vad som kan hända om man har sex med sin familj….ush!

 6. Tycker du att jag kan allt..hehe, tack sötis!! Nä men jag kan lite å några saker, man har ju fått lära sig å vissa saker är roliga å då vill man!! Hur går det med altane`???

 7. sv: haha det låter inte helt fel måste jag säga 😉 Det är precis så det ska vara. Vad har du för planer den sista veckan då? Bara njuta? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *