Brr kallt, spånar lite..

Idag är det riktigt kallt ute faktiskt!Var uppe kl 09 imorse och planterade ytterligare mer blommor i rabatterna.
Har varit duktig och cyklade iväg till en vän o fikade. Sedan har vi gått o pillat lite idag allmänt. Tvättar huset då det skall målas snart. Imorgon skall vi åka och hämta färgprover, skall bli kul!!
Vi har även passat min pappas hund sedan igår, ikväll ska han hem igen. Så det har verkligen varit fullt hus med 3 hundar! Men det har gott bra, alla ligger o sover*hehe*
I veckan skall jag göra iordning ett trädgårdsland, det skall innehålla potatis, morötter, rädisor, pumpa och lite annat smått o gott=)
Hittade dessa tro det eller ej, dom är ätbara, det stod att den taggiga var mest för dekoration men den andra gick alldeles utmärkt att tillaga.
Tänkte plantera lite fruktträd o smultron,jordgubbar oxå=) Trädgården vi har här har inte varit skött sedan vi flyttade in i huset, så nu skall det allt bli fint här tillslut!!! Har massa spirande ideér!

image428image429

image430

6 thoughts on “Brr kallt, spånar lite..

  1. hej vad fin blogg du har=)jag säljer inget där =)men kommer göra d framöver;)mest köpgalen..men heter konka30 men om ja ska sälja kan ja ju säga till sen.bara pirre som sålt där.hoppas du får en bra lördag=)

  2. jaaa din blogg hade blivit jätte fin, ja måste väl göra om min igen, vill ju inte ha ett kort på mig o Marthina i headern, d va ju hon som va med t kreta..

  3. Ett förslag bara… när vi flyttade till vårt hus som inte hade haft omskötta rabatter mm på åratal. Ja, det fanns inga rabatter mer eller mindre 😉 Dock väntade vi lite med att anlägga nya och hux flux när vi började klippa intill husvägg mm så kom det upp nya blommor… och vi flyttade till rabatter som vi gjort… och ju mer vi klippte och bökade upp det vi hittade, ju mer kom det… krolliljor, krokus och massor med annat smått och gott 😉
    Må så grankott…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *