13 thoughts on “Favoriten i sommar

 1. Självklart antar man en utmaning ;D haha.
  Jo, det är klart 😉
  Så fin logga! 😀 Jag ska hitta en jag kan ha och avsluta alla blogginlägg med 🙂

 2. Tips. Gillar du färgexplosioner och annorlunda konst, gå och kika på utställningen “Prinsessor i panik” av Gittan Jönsson & Kristina Abelli Elander. Visas på Bohusläns Museum fram tills den 25:e maj. (Har redan varit och kikat på den 2 gånger. Fantastisk).

 3. Jo det var det jag såg att du var bosatt i Uddevalla. Sammanträffande, jag med. Åtminstone drygt en månad till. Jag har säkert något att sälja, något speciellt motiv/färger/mönster du är intresserad av, skapar annars gärna på beställning.

 4. Tröttnat på Uddevalla som stad och flyttar till det pyttelilla samhället Vara istället. Hoppas att vi gjort ett rätt val=) Men överger inte Uddevalla helt, kommer fortfarande ha min arbetsplats här.

  Priser ja det är ju lite svårt att säga, beror på storlek, material, typ av färg, arbete. Har egentligen bara gjort beställningsarbeten förut samt ställt ut på Museet och då fick jag lägga på en del på priserna eftersom dom tar 25%. Mailar över ett collage med bilder.

 5. Lotten föll på Vara när vi upptäckte att vi spenderade varje helg där, min sambo kommer därifrån och många av hans umgängeskrets bor kvar. Så vi bestämde oss och köpte ett radhus.

  Har mailat nu.

 6. Känns som om jag bombaderar din kommentar-lista.
  Men mailen verkar inte fungera…vill varken ta emot mail med eller utan bild. Får bara Mail undelivered tillbaka…

 7. Snygga!
  Välkommen in hos mig i helgen och tävla – fritt fram att välja vinst. Trevlig helg!

 8. Jag tror det kan bli svårt, jag hade tänkt att ringa dej efter jobbet idag och frågat om du ville stanna kvar här och gå ut med mej och Ida på kvällen.
  Benny kommer vara borta hela lördagen och jag tror det blir tufft för coco att vara ensam i ett nytt hus. Tyvärr. Hon är ju i den åldern…
  Kram

 9. Det är tävling i min blogg, du kan vinna ett superläckert skönhetskit från Miso Pretty!
  mariwi.blogg.se/2008/may/tavling.html
  Välkommen och lycka till!

 10. Hm, någon som tror på sommar? 😉
  I väderleken som varit denna vecka och inte tala om idag.. Nä, jag har tappat tron på sommaren… … … 😉
  Må så grankott…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *