Inneonline.se erbjuder mina läsare 20%

Inneonline har hjälpt mig med en rabattkod som ni läsare kan utnyttja- DÅ FÅR NI HELA 20% OM NI UPPGER KODEN HUMMINGBIRD när ni checkar ut för att betala!Då får ni automatiskt 20% på det ni köpt, visst är det bra!?
Dom har helt underbara saker så sidan är helt klart värd en bra titt;)
Detta gäller tills den 30/6 så passa på!


De har t.ex dessa underbara lyktor som också medför en god gärning om man köper dem!Just nu kostar de 299:-

Ljuslyktorna är av glas och metall och har fördelen att botten kan dekoreras efter humör och fantasi. Säljes i två-pack.
Nu kan du vara med och hjälpa svårt sjuka barn!
Just nu skänker Herstal 25 kr per ljuslykta till Astrid Lindgrens barnsjukhus.
Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus bildades 1997 och har som mål att främja barns vård vid sjukhuset.
Det gör Stiftelsen bland annat genom att verka för att miljön vid och inom sjukhuset på alla sätt skall underlätta
barnens vistelse och därigenom påskynda deras tillfrisknande.


Så besök Inneonline

18 thoughts on “Inneonline.se erbjuder mina läsare 20%

 1. Åh, jag ska kika in där! Har varit ute till sena kvällen, nu väntar jag bara på att jycken ska komma in nångång!

  Det var slut på vita kortärmade topar i 36! Likaså ljusrosa, men jag har ljusgul, en väldigt fin gul, den är min favorit, båfe ärmlös och t-shirt hemma, och vita ärmlösa. Nu har färgen kommit också! Eller ska jag vänta in att en vit kortärmad dyker upp?

  Kram

 2. Oj, snygga ljuslyktor! rätt ok pris om såpass mycket ändå går till något vettigt, samt 20% rabatt, hm… Ska se när jag kommer hem om det finns något kul – nu mot urskogen… sagt av en glesbygdsbo… 😉

  Må så grankott… kolla packning – för en natt, suck… och se om allt är glömt, det där viktiga alltså 😉

 3. god morgon 🙂 eller god förmiddag. klart att jag vill komma, det vore ju jättekul att få träffa alla…

  haha, jag är ju student utan sommarjobb, så nu får vi tagga ner på shoppandet lite, men jag ska skicka lite mail till några vänner, som behöver ljuslyktor… och så var det några kategorier jag inte hann gå igenom igår, så där ska gluttas..

 4. Jag bor ungefär mitt i mellan Göteborg och Borås så en liten bit har jag ju men det är ju närmare än till Stockholm iallafall ;). Ser fram imot att få veta mer 😀

 5. Tjing..jorrå ja lever..men knappt..har stans jädra pollenallergi o det känns som ja har blive slagen med en stekpanna i huvet..det känns 7 ggr större..o snorig är bara förnamnet..ja känner mig helt klubbad..usch o fy..när det är så najs väder ute med..:( Nu ska ja kika lite på den där inredningsidan lite:) hur är det med dig då?

 6. jag vill parta nu, hohoho 🙂 men måste bege mig till skolan o vara där tills 21, kul va 😛

  hoppas allt e bra med dig? 🙂

 7. Va fint! Får kolla in det imorgon kanske. Fint att de skänker pengar tilla stirds sjukhus med!

  ha d fint sötnos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *