Planterat

Hej,

Idag efter jobbet var jag och hämtade massvis med blommor hos pappa. Sedan hem i full fart och planterade dem, han lägger om i sina rabatter lite grann och han har otroligt mkt blommor i överflöd så det gjorde gott. Medans jag har rätt mkt plats i mina rabatter! Men nu börjar det bli lite fullt här o var. Inte så längesedan jag planterade massa Dahlior också och det är ju stora klasar med lökar. Gäller och komma ihåg vart man satt dem med*haha* Tur är har dom börjat komma så man ser dem*S*
Alltså måste säga att pyssla i rabatterna är skitkul!
Nu börjar det närma sig att vi skall m¨la huset verkar det som=) I en helt annan färg, skall bli spännande! Vi skall byta stuprännor allt till förzinkade,så himla snyggt och nytt. Avslöjar inte än vilken färg det blir! Fint kommer det bli i alla fall!
Vad skall ni göra ikväll då?
Jag skall gå ner o cykla lite på motionscykeln tänkte jag….

Imorgon så kastrerar vi våran graciösa Dobermann hane Greven.

Kjam

image422

6 thoughts on “Planterat

  1. Fin vovvs!

    Sv: Ska lägga upp fler av mina tavlor, kanske hinner knåpa ihop ett collage under morgondagen. Har även en tanke på att trycka upp några av dem i fler upplagor, men att ändå lägga till det där extra på tavlan med penseln så att alla blir unika.

  2. Det hanns ju inte med någon utmaning igår, det blev supertjockt på jobbet och sen slocknade jag efter shoppingen igår. Men om jag hinner idag så komemr den, det är sååå mycket inför semestern här!!!
    Hur har du det då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *