Plastic Perrelli

Alla utom hon hade kunnat gå långt i Eurovision, inte för att hennes låt inte är bra utan för att folk stör sig på hennes konstiga- skönhetsopererade ansikte om det nu bara det som är opererat! Alltså hon ser ut som en katt. Den franska juryn hade ju sagt att den svenska Charlotte Perrelli är ett bra exsempel på misslyckad plastkirurgi*haha*
Alltså kommer ni ihåg hur hon såg ut när hon sjöng i dansband?!Nu hittade jag rätt bilder på Perrelli förr och hur hon ser ut nu*hihi*Man ser verkligen skillnad, varför opererar man sig fulare liksom?
Sedan hon liknar ju ett kattdjur i trynet vet ni vad hennes företag heter jo det heter just Cheetah som betyder kattdjur/gepard. Hur sjukt är inte det då, finns ju dom som opererar sig för att bli lik en katt, är hon en av dessa?
Sedan så påminner Perrelli även lite om den slitna opererade Donna Versace.
Jaja här kommer lite bilder i alla fall.


         Nu                                  Förr


9 thoughts on “Plastic Perrelli

  1. Men shit, hon var snyggare förr. Kände inte ens igen henne. Anledningen till att jag hamnade i din blogg var att jag sökte på sminkvippa. Haha! Tror de heter så, en sån som man kan vippa bort ögonskugga med som smulat ner? Vet du var man kan köpa en sån?

  2. Hihi Japp ska försöka hinna med det lite granna iaf, har massvis att göra både hemma o plugg tills på fredag, men man orkar ju inte hålla på konstant, så jag loggar nog in på msn en sväng 🙂

    Kommer bli grymt kul, men kommer nog bli en hel del jobb, hehe 🙂

  3. Vaaa! Läste precis att du och Maria skall ordna en bloggfest, woooow, är man bjuden bruttan? 😉

    Skulle ju vara såå kul att träffas in real life!

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *