Tävlingen är avslutad

Jag skrev alla på en lapp, det blev nr 1-19, jag bad min kära fästman säga ett nummer mellan 1-19 då sade han nummer 1….och denna personen är….tadaaaa….

TÄVLINGSDAX BLOGGEN! kontakta mig med fullständiga uppgifter..

Grattis till dig tjejen!!!!

9 thoughts on “Tävlingen är avslutad

 1. Jag har fortfarande inte pallrat mig till sängen…alldeles stirrig av värktabletter! Jag har haft jättekonstig värk som flyttar sig i hela kroppen i nästan 15 år. Det kommer och går i perioder. Dessutom fick jag inflammation på synnerven, så jag har varit på magnetröntgen för att utesluta MS. Jag får veta på tisdag. När man har såna här perioder av värk så känner man sig som en riktig gnällkärring. Har du fått något svar på varför du har värk? Jag har till och med blivit opererad tre gånger för något fel dom trodde att det var.

  Kram

 2. Har du slutat träna nu? Visst är det frustrerande när man inte kan få veta varför….. jag drar mig för att gå till läkaren, min husläkare säger bara att jag är en märklig flicka, han menar antagligen hypokondriker tänker jag då. Det börjar kännas som att det får vara vilket fel som helst på mig, bara jag får veta vad! Jag undviker in i det längsta att ta värktabletter, men periodvis måste jag ta för att härda ut.

  Just nu har jag som en strålande elstöts-smärta i ben och armar. Man vill bara bli av med benen! Såna som vi borde få komma till smärtkliniken.

  Kramizar!

 3. Jag har med blivit utredd för reumatism, legat inlagd en vecka, men det var det inte. Om jag får reda på vad det är för fel på mig kanske det svaret kan hjälpa dig och tvärt om!

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *