Att köpa plattång

Är ett helt projekt. Här följer några tips:

Den bästa plattången är keramisk såklart.

Som med det mesta här i livet så får man vad man betalar för. Har du tänkt att köpa dig en plattång så brukar det vara ide att lägga någon extra hundring på att få den bästa produkten, då slipper du ångra dig och behöver inte köpa ytterligare en. En plattång som är bra ska ha en temperatur på uppåt 200 grader och uppnå maxtemp på några sekunder. Därtill ska du se till att plattången är keramisk och helst belagd med ett joniserande ytskick vilket gör att håret blir blankt och håret glider lätt mellan plattorna. Plattången bör även ha ett wattantal som ligger kring 170w i uppstartseffekt och 39w i driftseffekt för att vara bra. Har du en sådan plattång så blir håret i bättre kondition efter att du behandlat håret med plattången. Nu finns möjlighet att få en plattång med Tourmalie som är en kristall som plattången är belagd med – ännu skonsammare mot håret. Min frisör rekommenderar starkt märket GHD! Snygga är dem med, finns lite överallt hos Eleven bland annat!

Vill du få volym, gör såhär;
Du böjer håret från hårbotten i en halvcirkel ungefär så att du får det att se ut som du skulle haft en jättespole i håret, spraya sedan lätt över håret och rufsa, fingerkamma eller borsta håret som du vill ha det, eventuellt lite spray eller wax och du är klar.

Såhär gör du lockar med en plattång;

Namnet till trots så går det utmärkt att göra lockar med en keramisk plattång. Om du tänker dig curler (spolar) i håret, så åstadkommer du samma sak om du sätter plattången i hårbotten och snabbt surrar plattången runt medan håret glider mellan plattorna. Efter att du gjort lockarna där du vill ha dem sprayar du lätt över håret innan du rufsar eller fingerkammar håret. På detta sätt får du bort alla benor som du eventuellt fått när du delat upp håret.

Glöm inte att använda skyddsprodukter för ditt hår, gör det även glansigare. Finns en rad olika.

Såhär skirvs om GHD;

Stylingtängerna som stylat tusentals catwalker. Förstahandsvalet för världens främsta stylister, supermodeller och kändisar. ghd stylingtänger är originaltänger och de bästa som finns. De ger ett mjukt, slätt resultat; med reglerad värme menas att håret inte dras och sträcks ut; och en fräsch oslagbar glans uppnås. Visst, du kan göra håret platt och slätt – men du kan också locka, vrida, skruva, göra vågor, höja, krusa och precis vad du vill.

 

21 thoughts on “Att köpa plattång

 1. Försöker förstora bilderna nedanför men funkar inte :/ Synd, är ju såå nyfiken att kolla närmare på dom 🙂 Allt bra idag söt? Kram

 2. Ja du kommer säkert känna dej piggare om ett par dagar när du fått varva ner lite :)Okej, vad bra 🙂 Kanske kunde komma dit någon helg så kan vi ta en fika med 🙂

  Den platt tången verkar himla bra. Vad kostar den?

 3. Usch då, varför fryser du? du håller väl inte på att bli sjuk? Ja bara jag kan den dagen å är det klart jag ska ta mig dit, det hade varit så himla himla roligt. Men ska kolla upp det närmare, så jag vet säkert 🙂

 4. Jepp såklart att jag kommer..

  Idag har jag kört en storhandling på Maxi.

  Och om några timmar kommer min rumskompis föräldrar hit med en fin tv-hylla och lite annat till lägenheten 🙂

 5. Hej gumman!! Så fina bilder från middagen. Jag har sovit alldeles för länge idag men börjar bli lite pigg nu, haha! Har oxå lagt upp bilder å sponsorer nu. Saknar dig jätte mycket, så jag hoppas vi träffas snart!!

  kramar

 6. Nu ligger mitt inlägg om Oblix och namninsamlingen ute på blogg.se s första sida, så nu börjar det hända grejer på namninsamlingen 🙂 Hoppas hoppas nu att riktigt många skriver på så Lena får något att bita i när listan skickas in.

 7. Jag hade möte med psykolog idag, men det sket sig 🙁 Så ska få en ny tid hemskickad. Så ja möte och möte hehe. Tror det blir toppen med möhippa 🙂

 8. Vi får väl ligga på henne lite extra och lite mera, jag har heller inte fått några svar. Dåligt av henne tycker jag. Får hoppas det händer något bara.

 9. En plattång är nog den endaste pryl jag aldrig någonsin kommer att ha användning för, mitt hår är spikrakt, fullkomligt spikrakt.

 10. Nej det är minsann inge roligt :S Hoppas verkligen på att det går över snart. Gärna imorgon.. eller nu!

  Det var ju inte ett så farligt pris.. hm, det får jag ta och fundera på 🙂 Ja men det ska jag göra vet du! Får se om jag hittar någon dag som passar, kan ju höra av mej lite innan så du vet 🙂 Hur har din dag varit då? KRAM

 11. Jepp, redan på väg hem. Blev bara en snabbvisit i storstaden denna gång. Hoppas på att kunna stanna lite längre nästa gång jag är på besök, och förhoppningsvis blir det en privat resa och inte bara massa jobb.

  Nu står tåget still i Sara´s hemstad Skövde=)

 12. Jaaha okej, usch för att jobba i kyla, jag tycker vi har det jätte kallt i vår lägenhet bara, så jag är snabb med värmeljus på kvällarna 🙂 Ja det var tråkigt, men får förhoppningsvis en ny tid snart.

 13. Tack för tipset, har en liggandes här hemma men har inte vågat använda den, har aldrig använt en platttång =)

  Men nu kanske jag vågar mig på det haha..

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *