Badat bastu minsann!

Jo vi har bastu hemma, konstigt nog blir det att man inte badar bastu så ofta, hm varför säger man badar bastu?? Bastar räcker gott o väl för mig;) När man inte gjort det på länge kan man inte hålla ut så länge men den blev åtminstone 15 min=)

Efter det passade jag på när porerna var öppna att skrubba kroppen riktigt ren i dusxhen samt klämma pormaskar & noppra lite ögonbryn=) Mysigt med lite mini spa såhär en fredags kväll.

Snart blir det filmmys här, recenserar filmen efter jag kikat på den=)
Jo förresten behöver ni nya böcker att läsa så på http://www.bokus.com kan ni köpa böcker billigt! Jag skall snart beställa därifrån

Tjipp & Hej goingar!

10 thoughts on “Badat bastu minsann!

 1. Mysmask där! =)

  I morgon ska jag se Tinas tavlor! Weeiii!

  Köpa ny dator står schemat också, och sen blir det lite party, vi ska på diskobowling! Yeeaaah!

  Håll tummarna för att ajg vinner!

 2. Vi har också bastu, men bastar faktiskt inte alls så ofta som vi trodde vi skulle göra innan vi flyttade hit. Ha en trevlig helg!

 3. Godmorgon! Vad härligt, men det är väl alltid så att det man har använder man inte. Om man inte har det så önskar man sig det, hihi. Önskar dig en jättefin lördag!

 4. Hej

  Gud vilken trevlig blogg du har. Snubblade in av en slump och blev kvar alldeles för länge .

  Det är så kul när man hittar en blogg som lyckas blanda inspirerande läsning med underbara bilder.

  Jag tänkte passa på att tipsa dig om min nya nätbutik http://www.stilero.se med inredning inspirerad av dansk och fransk stil.

  Det skulle vara kul om du ville titta in och göra ett besök.

  Kramar

  Johanna

 5. Har man bastu hemma så kanske man inte använder det så ofta för att den bara "finns där"? Var förresten på något underbart igår. Har skrivit om det i min blogg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *