19 thoughts on “Bilder från bloggmiddagen

 1. En red bull nu hade inte varit fel, men jag får köra med kaffe jag, så jag orkar lite. Fan vad skönt med ett gym hemma, så man slipper det med att åka iväg, då hinner man tappa lusten liksom. Jag ska nog försöka ge mig ut och springa, får se hur det ska gå 🙂 Om jag orkar hahha. Kraaam

 2. Kan ju bli så när man hållit igång så mycket som du gjort det senaste med planering osv. Man blir helt slut efteråt. Hoppas du känner dej piggare snart gumman 🙂 Nej jag hoppas att det inte är någon hjärnskakning. Förhoppningsvis går det väl över om ett par dagar! KRAM

 3. fan va irriterande

  kan inte se dem här bilderna heller..

  men ja prova på andras blogg så går det.. fattar inte varför. va äre för fel ? 🙁

  antingen så äre min dator som inte vill att jag ska se dina bilder, elr din sida som inte vill ja ska titta hahah !

  aja på de småbilderna ser d ut som ni haft dt toppen 😀

  kram

 4. Skulle aldrig klara av att se det där stället live. Aldrig! Tycker det är så vidrig, har riktigt svårt att fatta att det ens har hänt!

 5. FRÅGESTUND på min blogg 🙂 , fråga på bara , ja svarar gärna på allt mellan himmel och jord !

  desto mer fråger desto roligare, komigen nu sötan 🙂

  kram lina

 6. hahah joo jag märkte de att de var inget proteinpulver, Sara sa det med, utan det var diet pulver, får testa det när jag har lite bråttom någon dag 🙂 Du är för söt du.

 7. Ser ut att ha varit en riktigt trevlig kväll i härligt sällskap – du verkar jätteduktig på att festfixa!

 8. Äääälskling!! Jag är tillbaka från min koma!!Jag har haft panikångest och inte kunnat befinna mig i sociala sammanhang, jag har brytit all kommunikation med omvärlden. Men nu är jag tillbaka älsklings kvinna med nya friska tag!! Hoppas att du inte har glömt mig 🙁

  VILL TRÄFFA DIG!! Är allt bra med dig hjärtat? Puss!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *