Bloggmiddags inlägg..

Som jag tidigare nämnt så kommer vi ha 2 tävlingar under bloggmiddagen den 24/1. Ena vinsten som är detta underbart fina set som sponsras utav House Of Paggilo.

Som består utav: 1st 1000% äkta Dolce&Gabbana- tubklänning i totalt nyskick,ord pris i butik ca 12.000 kr, vårt 2nd hand pris 1.625 kr, st 1000% äkta kashmeresjal med fuskpäls, ord butikspris ca 1.500 kr, vårt 2nd hand pris 700 kr, 1st exklusivt vintagesmycke, inköpt i USA, vårt pris 280 kr.

Vad tävlingen kommer gå ut på är hemligt tills middag;) Hoppas ni inte blir allt för nyfikna nu*blink* Men kan ju säga att det är helt klart värt att besöka House Of Paggilo och Maggies blogg.

Sedan den andra tävlingen som kommer under middagen sponsras utav Intimbutiken. Lika hemligt där;)

Sedan måste jag tillägga & hälsa Petra hjärtligt välkommen till middagen som kommer ersätta Mintra.

32 thoughts on “Bloggmiddags inlägg..

 1. Jo allt är jätte bra här. Graviditeten gör mig bara otroligt trött så nu när man börjat jobba så känner jag att jag har alldeles för lite energi hehe.. Själv?

 2. hejsan,

  ah d är tråkigt att vara förkyld.. mkt influensa nu hörde jag, hoppas du inte får nåt sånt !!

  roligt, bloggmiddagen närmar sig ju för er, hihi!

 3. svar: hehe, ja chokladbollar är inte helt fel de. Riktigt gott 🙂

  usch då, hoppas det är bättre med dig idag 🙂

 4. oj! vad tiden går fort. hur gammal var han när han var med i filmen då? den är gjort 98 va? då var jag 8 år 😛 haha Jag fyller 19 snart 😛

 5. SV: Nej du hade inte svarat 😉 men tack för du svarar nu då. Ja ok tack, ska prova nåndag under veckan då 🙂 hoppas det blir gott.

  Kram.

 6. hahah otålig 😉 Jag har hittat två inbundna och tre pocket 🙂 I olika kategorier, men det är mina favoriter iaf, gud vad mycket jag har när jag börjar leta, så vi kan göra fler byten i framtiden, bara att hojta 🙂

 7. Tack så mycket säger jag då!! Ska bli så kul att äntlgen träffas. MEn jag har ett problem…jag vet inte vad jag ska ta på mig? Min feta kropp tillåter inte vad som helst heller, men jag kanske kan köpa ett 4-manna tält???

  Hur är det med dig???

  kram

 8. Har skickat 3 ggr till den adressen som du skrev i kommentaren. Skumt att det inte kommer fram. Ja för att göra en historia kort så kan ja inte komma den 24..vet att du kommer bli besviken på mig..för det är jag! Det är så att min jobbarkompis slutar den 23 och vi ska ha avslutningsmiddag o grejer för henne den 24..detta bestämdes innan jul..men vart mitt minne var då vetta fan. Jag är jävligt irriterad på mig själv..att ja aldrig lär mig o skriva upp grejer..men men..händer även den bästa! Hoppas att du fortfarande vill prata med mig o så:) och hoppas att du hittar en annan COOL bloggerska som kan komma…! För du ska veta att jag hade gärna kommit..o träffa dig o alla andra bloggerskor..hade vare asballt..! Men nu är ju den senila tanten igång o sabbar allt! Jaja..var inte ilsk på mig..;) Kramen..

 9. Wow – jag blir mer och mer avundsjuk på er som ska gå på middagen. Men jag är jätteglad för er skull och hoppas ni får en riktig kanonkväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *