Dagens fråga till er?????

Här kommer dagens fråga…som ni säkert redan vet så är det kanon med en djurförsäkring för blir djuret sjukt så kan veterinär kostnaderna snabbt springa iväg!

Har ni någon djurförsäkring på erat djur?? Hund,katt etc?

19 thoughts on “Dagens fråga till er?????

 1. Jag har faktiskt ingen försäkring på min hund eftersom att hennes ras är otroligt dyr att försäkra att jag inte tjänar en krona på att göra det. Jag tillsammans med försäkringsbolaget kom fram till att det skulle gynna mig om hon behövde tre operationer under ett och samma år. De menar att om hon skulle bli sjuk så kan jag då teckna en försäkring men absolut inte innan för jag förlorar pengarna!! Jag har ett hundkonto istället där jag har en viss summa pengar så att det alltid ska finnas pengar ifall något skulle hända.. Hon är mitt liv!!

 2. SJÄLVKLART är mina hundar försäkrade!! Men som många aknske inte vet, så tjänar man på att kolla runt bland försäkringsbolagen innan man teknar en försäkring. precis som på bilar mm Trevlig Helg!

 3. Jajamänsan, jag tycker att försäkringen är ett måste, dock ska jag nog kolla upp andra och ev. byta 🙂

  Hittade du nått fint inne på melba? Vad ska du göra i helgen gumman? Pussar

 4. jag ska kolla runder igen! 😀 Det tråkiga är att det är så hlg stöldrisk på dessa hundarna eftersom att de kostar så väldigt mycket om de är renrasiga!! Jag lämnar henne aldrig ensam eller knyter henne någonstans för jag har två vänenr som blivit av med sina hundar…. det är helt sjukt men det finns människor som gör så!

 5. Ja det är jätte bra att ha allt samlat på ett ställe, tyvärr kan jag inte göra det då jag har både min och hemförsäkring hos tryggohansa och de har ingen djurförsäkring,devil är försäkrad hos sveland, men jag vet att jag hade folksam till min gamla hund och dom var rätt bra, så ska kolla upp det lite mer nu när min går ut eller vad man säger hehe.

 6. Ja jag känner lite detsamma 🙂 Jodå med killen går allt bara bra, man går varandra lite på nerverna när båda bara är hemma hela dagarna men 😛 Fan vad ni håller på, vad duktiga ni är 🙂 Eldat vadå? Kluring hahha, det tror du jag kan då, jag suger ju på sådant, min hjärna är inte byggd för sådant svårt.

 7. Tyvärr så har jag inte det på mina katter.

  Den ena är för gammal för att skaffa någon försäkring på och den andra vill jag inte ha försäkring på. De känns orättvist för den gammla 🙂

 8. jadå klart murphy är försäkrad! Han mumsar på det nya fodret förressten. Det är ju bra! Har inte hunnit med att ta för/efter bilder, men det kommer snart!

  nej, jag frågade inte i någon djuraffär, jag sökte på kattfoder på internet, och valde tillslut mjau. Jag jämförde innehållet med det gamla fodret och Mjau var snäppet bättre.

  ha en bra söndag! kram

 9. självklart är båda mina töser försäkrade.

  Och har använt försäkringen för båda i samband med operationer och det har aldrig varit några problem.

  På bullen är det ganska dyrt men helt klart värt att ha henne försäkrad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *