Dagens tips- Söderfin.se

Har ni varit inne på Söderfin någon gång om inte så har ni missat  ngt! De har värdens bästa rea nu! Gå in här eller klicka er in på dem till häger här i min blogg!

Kolla bara på detta! De säljer Christian Dior Addict Ultra Gloss för 160:- ord.pris är 235:-
Så SKYNDA FYNDA! FINNS MASSA MÄRKESPRODUKTER PÅ REA!!

30 thoughts on “Dagens tips- Söderfin.se

 1. Jo absolut det håller jag med om!

  Hon kanske har börjat småfatta i alla fall 😉

  Jag hade skämts ihjäl om jag hade gjort en sådan tabbe som hon :S

  Hur mår du annars då gumman?

  Går allt bra med middags planerna?

  puss

 2. Inte ett svar i min mail än så länge, hoppas verkligen hon tar tag i det, vi tar nog tåg på lördag, det var det som var framme mest i tid tydligen. Fast det blir väl stationen oavsett 😛

  Hur går det med stressandet? Kramar

 3. tja! det var kul att du ville vara med i min tävling om att bli "veckans blogg", tyvärr vann du inte, men nu börjar andra omgången, så var gärna med och nominera din blogg igen vetja! 😀

  denna gång är det jag som utser vinnaren 🙂

 4. Det låter bra det 🙂 Hittar du inte just två inbundna så ta en pocket extra, mig är det inte så noga. Text som text 🙂 Fått nått mer svar. Söderfin är bra det, synd man är pank som en råtta bara. Puss

 5. Hej tjejen.

  Tack för din kommentar =) NU är vi tillbaka, lyckliga och nöjda med både bröllop och resa, kommer att skriva mer imorgon och framöver, samt lägga ut bilder.

  Hoppas du har haft en bra vecka?!

  Kramar

 6. det är bra att det finns såna som du, som tar saker så allvarligt, man märker att du älskar djur väldigt mkt, synd bara att det inte var lika lätt att få stopp på djurporr & att dom flår djuren levande för att få päls, tänk om man bara kunde skicka ett brev för att få stopp på det :/

  men iallafall det är väldigt starkt av dig, att du inte ger upp !

 7. Jag håller på att arbeta med djurplågeri och vet att det där är jätte vanligt men samtidigt är det nästan en bagatell jämfört med vad som händer runt om i världen. Trust me, jag vet vad jag snackar om. Att en hund är överviktig känns inte riktigt lika allvarligt som sexuella övergrepp på djur etc. Det är självklart bra att det uppmärksammas för det behövs det med, men det är svårt att göra någonting i nuläget. Eftersom detta har pågått så länge.. tragiskt nog.. Det som behövs är att människor förstår hur djur ska behandlas.

  Fortsätt med det du gör för det är jätte bra!

  kram

  http://publicserver.blogg.se

  http://publicserver.blogg.se

  http://publicserver.blogg.se

 8. Är det inte dags att kvinnorna också får en känga av jämställdheten?

  Skriv din åsikt i Analys, kvinnogrisar!

 9. Nu har jag bokat in mig på hotell i Uddevalla så jag är redo för en helkväll på lördag. Tänkte först åka hem till lilla Vara på kvällen, men ändrade mig, lite får man ju unna sig=)

  När hur var, träffas vi? Jag vet ju vart kullgrens ligger så jag hittar dit själv. 18.30 va det sagt om jag inte minns fel?

  Ska bli urtrevligt. Vi ses på lördag. Har rotat fram den perfekta klänningen.

 10. Åh vilken intressant sida,jag va tvungen att skriva upp den på min sida också hade aldrig sett den! 🙂 Se vad man kan lära sig & bli tipsad om bra saker av andra :)Allt bra med dig idag då? Kram

 11. Jaha hahah jag trodde de låg på samma ställe. Men så var det inte då alltså, tåget skulle vara inne klockan sex om jag minns rätt. Kram

 12. Hejsan! Jo jag har pratat med min son å han blev ledsen över att jag skulle iväg. Så jag vet inte hur jag ska göra. Om du har någon annan så bjud henne isf. Förlåt över min velighet. Såg ju fram emot att komma å så nu har allt blitt knäppt.

  kramar

 13. Det tror jag blir toppen 🙂 Nu ska jag plugga vidare här, så det blir gjort. herregud vilken tid plugg tar alltså, jag är som jag är så mycket blir uppskjutet också. Kraam

 14. Okey, jag vet inte riktigt vart det ligger men det ordnar sig 🙂 Möts vi 18.30 då? Ja jag blev faktiskt riktigt nöjd med min frisyr. 🙂 Alltid kul att vara nyklippt! Ja lite nervöst, men vad roligt det kommer bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *