Det känns bra

Jag har inte fått svar från Lena än, så jag skall maila henne, måste ju hända ngt här & nu!! Skall maila henne med en gång nu!
Men fick ett väldigt positivt svar från Johan som skrev såhär;

Hej Linda! Jag har en del andra arbetsuppgifter som jag måste klara av först, ska ner till Skara o föreläsa för veterinärstudenterna där imorgon onsdag. Jag kan återkomma till dig på torsdag med ett förtydligande om vilka ökade sjukdomsrikser överviktiga och feta hundar får. Studier har bland annat visat att den genomsnittliga livslängden för en fet hund är ca två år kortare än för en normalviktig hund av samma ras, men det finns många andra problem som kan lyftas fram.  

Hans svar skall bli väldigt intressant faktiskt!

VILL TACKA ALLA SOM STÖTTAR & BERÖMMER MIG DET BETYDER VÄLDIGT MKT FÖR MIG SKALL NI VETA!!
ÖNSKAR FLER KUNDE GÖRA SOM JAG ATT REAGERA LITE PÅ OMVÄRLDEN!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *