Fortsättn. från igår. Sonen visste..!

Alltså hela detta scenario kring Gömda är helt sjukt lågt från Lizas sida men inte minst från "Mia" Min personliga åsikt är att personen som skall skriva Sanningen om Gömda INTE skall vara Antonsson. Varför? Jo för att jag tycker Liza skall ha fått chansen till upprättelse och en sann story! Nu helt plötsligt så skriver journalisten Antonsson en bok om detta, så jag TÄNKER INTE KÖPA DEN BOKEN. Just för att jag tycker det är fel av henne att skriva den överhuvudtaget då det är Liza som skall göra det. Man kan vrida och vända på det, men igår på debatten trädde Mannen med de svarta ögonen fram. Vems fel är detta egentligen??
JO Mia som hittat på hela storyn. Visst nu har vi alla uppmärksammat misshandeln av kvinnor genom dessa böcker vilket är kanonbra och budskapet har gått fram.
Men denna "Mia" skall inte leva gott på bidragspengar & skattefusk på att hela henne liv är en lögn. HELVETE HELLER! HON SKALL BLI STATEN ÅTERBETALNINGSSKYLDIG! Hon har förstört så många liv genom detta!
BEGÄR SKADESTÅND SÄGER JAG BARA! Då Mia & Liza har gjort de omtalades liv till ett helevete!

SONEN VET ATT BOKEN INTE ÄR SANN:

Han har hela tiden vetat att boken "Gömda" inte är sann.

– Jag finns ju inte med, säger 26-åringen.

Han var sex år när hans mamma – Mia i boken – övergav honom.

I går kväll satt 26-åringen med i tv.

Liza Marklunds bok "Gömda" diskuterades i Debatt. Vid hans sida satt hans tidigare styvfar: "mannen med de svarta ögonen". Det var honom romanfiguren Mia flydde från.

– Det var lite kaos runt honom och mamma, det var inte alltid de var överens men det var nog bådas fel. Han är lätt att ha att göra med. Jag har aldrig upplevt något hot, säger sonen.

Nu skall även sonen skriva en bok, ärligt nu GE ER FÖR FAN!! DETTA ÄR BARA FÖR MKT GIRIGHET I DET HELA!!!! JAG ÄR TRÖTT PÅ DETTA PENGAFIXERADE SAMHÄLLE!!!

 LÄS MER HÄR (Ni hittar även mer artiklar om allt där)

25 thoughts on “Fortsättn. från igår. Sonen visste..!

 1. Låter som en jätte kuligt som helst.är det i morgon..vem är det som du har bjudit..har du träffat dem innan?Ska träffa en blogg tjej i morogn..ska bli skoj 🙂 kram

 2. Ja jag tycker det ska bli jätte trevligt,tack för du frågade mig! 🙂 Japp hon skulle maila sitt nummer! Mm precis blir nog enklast & bästa så! Kramar

 3. men nuh vart jag juh super duper glad, kul att du gilla min design =) tack ska du ha 😛 jo jag har gjort min design helt själv 🙂 har även en bloggdesign tävling ta dej en titt vetja du kanske vet nån som e ute efter en ny design 😛 för du behöver juh verkligen ingen ny design för din e super duper fin =)

  det e för jävligt detta :S

 4. Hej Linda.

  Såg du programmet Uppdrag Granskning den 14 jan om de spanska adoptionshundarna? Jättebra! Tror du kan se det på svt webtv. Tänker på det där du nämnde med ett pengafixerat samhälle, det genomsyrar allt….fördjävligt! Kram/ Mags

 5. jag blev så otroligt berörd av boken gömda.Jag känner mig jävligt lurad och dum som ens trodde på det! Fy fan alltså, de hade varit bra som roman också hon hade inte ens behövt ljuga.

 6. oj blev lite fel där i förra inlägget.

  jag som gillade hennes böcker så mkt :(! så ja inte ville tro på det. men nu tänker jag inte läsa hennes böcker !!!!!

  finns väll andra bra böcker att läsa

  aja hoppas du får en fin lördag iallafall 🙂

  kram

 7. Yeees I'm back 🙂 haha. Jaa det är ju hel-festligt. Jag vet inte vad jag ska ta. Äter inte rött kött nämnligen. Bara fisk och kyckling så jag får se vad det blir 🙂 Ska till frissan på tisdag så man blir riktigt fin till middagen 🙂 Ha en fin fin helg nu! KRAM

 8. Fasen, jag blir så jävla arg! å besviken!!

  men tänker inte heller köpa nån av böckerna!

  Med att skriva böckerna visar bara vad dom är för månnsikor dom med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *