Från bloggmiddagen igår

Bloggmiddagen jag anordnade var så lyckad! Hoppas alla tyckte likadant som jag! Har hållt på sen i november att planera detta för att få ihop till en smaskig goodiebag! Måste säga att det var helt underbart o får träffa er alla och skapa sig en uppfattning om den person bakom bloggen!
Jag höll i två tävlingar där priset sponsrades av House Of Paggilo som vanns av Jenny från Mariestad, som blev överlycklig! Kändisquiz var verkligen hennes grej!
Sedan så tävling nummer 2 bestod av kluriga frågor i samarbete med Intimbutiken där  Madeleine tog hem första priset och Sara andra priset!
Ett stort GRATTIS till er alla!

Några bilder på goodiebagen jag delade ut.

Bagen sponsrades av:

Sallyhansen– Lip Inflation Extreme, Charlotte- Allas tidning+ en liten rosa Allas purse, House Of Paggilo- smycken,top,läppstift, Godisboxen– Presentkort på 99:- på en kärleksbox, Beautystick– pormask klämmare, Aromboden- Ett ljuvligt thé, Intimbutiken- Bodyglide,kondomer, Jolla– Chokladkit, Eccentric- Lip Balm från Angels Spa, Easewhite- Tandblekning, Styrka Direkt- Twinfast, bars & Viktomin, Passion Of Sweden– Massageolja, kondomer, Topphälsa– Topphälsa tidningen, Fluffbabes- Ett fluffigt Marshmallow dushgelé, Finehair- 25% på sortimentet, Pandia– Specialtillverkade örhängen för oss, Ingelita- Raffiga strumbyxor, Eleven– Massa goa prover,ögonskugga mm.

GLÖM NU INTE ATT UTNYTTJA; Att vi erhåller 40% på valfritt smycke hos Pandia, rabattkoden har jag skickat till er;) Vi har även 25% på hela sortimentet hos Finehair att utnyttja,skynda er den är tom 31/1. Sedan utnyttja även presentkortet hos Godisboxen, skicka en kärleksbox till någon du tycker om, värde 99:-

Tusen tack alla en gång, hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses snart igen! Bilder ffrån middagen kommer upp under morgondagen;)

Fick en även födelsedagspresent från Belinda, tack tjejen! Sedan fick jag Friis & CO, rosa!!

Ni är så underbara allihopa!! Tack för en superbra kväll!

32 thoughts on “Från bloggmiddagen igår

 1. Tack själv söta du! Det var en jätte trevlig kväll och du är helt otrolig som fixt i ordning alltihop 🙂 Det blev verkligen lyckat! Och alla fina saker sen. Min pojkvän bara satt och gapade när jag plockade upp allt ur goodie-bagen. Hihi. Skulle vara väldigt roligt om vi kunde ses för en fika snart tycker jag! KRAMAR

 2. Jahaaa 🙂 hahah jag är nog seg idag bara 😛 får skylla på det, nu när man träfft alla så hade det ju varit skit kul att göra om det igen 🙂 en var det faktiskt lättare att ta sig till UA än vad jag trodde 🙂 Så vi måste aboslut ses igen, det var skit kul, nu ska jag börja med ett inlägg om gårdagen, måste bara orka föra över bilderna hihi. Kramar

 3. Ja de kan ja förstå det brukar bli lite slititgt ha ha ha… men roligt att ni hade det så skoj å bra. Önskar man hade varit med. Ska ge mig ut å gå nu… sedan blir de främmande med hembakade semlor. //Tess

 4. Hahah nejdå, jag tyckte du var hel go 🙂 en sån lätt person, de var i för sig alla som var där och det var kul. Så snart måste vi absolut ses igen 🙂 jag ska sätta mig och göra prov nu, som jag sjutit upp allt för länge, usch, men först en dusch, var så trött när jag väl var hemma igår att jag inte ens orkade tvätta av sminket, eller plocka bort håret hihi Kramaaa

 5. Ja du vad säger man??? Den här kvällen va helt FANTASTISK å att få träffa dig gumman va såååå kul, klick klick….!!!!!LÄngtar redan till nästa gång!! nu äntligen har vi fått tag på en hyrbil så nu strax drar jag till Lidköping…usch. Men jag hör av mig till dig imorgon när jag kommer tillbaka….puss å kram!!

 6. Tack tack tack!

  För en urlyckad kväll.

  Aldrig funderat på att bli festfixare på heltid=)

  Pojkvännen var grymt imponerad av alla presenter och förstår nu fördelen med att blogga. Haha.

 7. Haha jaa roligt att det blev så lyckat 🙂 Jo men det var en väldigt komisk bil-resa där 😛 Inte lätt att sätta på sig strumpbyxor i en bil vill jag lova! Jaa en fika tycker jag absolut 🙂 Måste ju ses. Och sen får man fixa ihop så vi allihopa ses snart igen 🙂 Ha en trevlig kväll! KRAM

 8. Ja du hade fixat en hel del, förstår att det är skönt och ha det avklarat nu:)

  Måste absolut ses igen, var jättekul och träffa alla bakom datorerna ju. Bor ju inte så himla långt ifrån varandra heller.

  Ja rabatten måste man helt klart kolla på, dom har jättefina smycken ju:)

  Hoppas du har haft en bra dag, lika trött som jag har varit kanske?:) Kram

 9. Ja tycker man de e kul ska man absolut fixa sånt… men nu får de kanske ta en tid så du orkar igen… kul att du hittade på detta. Själv skulle ja inte orka… men skulle vara jätteskoj att vara med eller träffa någon från bloggen IRL… har ja aldrig gjort. //Tess

 10. Japp jag satte mig vid datan redan när jag kom natten som var, fast jag var såå trött 🙂 Mm jätte många fina saker, var som julafton imorse, min mamma ringde & va så nyfiken på vad det va så ska snart traska över & visa allt 🙂 MM ska kika in på deras sidor! Är du trött idag nu då? Tusen tack igen gumman :)Kramar

 11. gud vadd roligt att ni hade det så bra då 😀

  jag kan tyvärr inte klicka upp dina bilder på goodiebagarna.. de är typ nå fel..

  kul att se bilder imorgon då

  nej fan nu är klockan mycket måste sova.. skola imorgon ju!

  kram

 12. gud vadd roligt att ni hade det så bra då 😀

  jag kan tyvärr inte klicka upp dina bilder på goodiebagarna.. de är typ nå fel..

  kul att se bilder imorgon då

  nej fan nu är klockan mycket måste sova.. skola imorgon ju!

  kram

 13. Jaaa, vi får verkligen träffas snart igen och återblicka 😀 När kom ni hem i lördags då? hehe.. Löööve

 14. Heej gumman 🙂

  USch provet igår var ingen hit, 47 skit svåra frågor hahah. Så jag bara hoppas nu att det gick bra. Snart ska jag slänga upp inägg två om middagen och sedan ska jag skicka runt namnlistan lite och maila aftonbladet igen, lite press ska de få känna, för du har väl inte fåt något svar än eller? Pusss

 15. Ja precis 🙂 Viktigt att vara tipp topp på jobbet! Nu kanske dina kollegor börjar blogga med 😉 Hihi. Hoppas du får en kanon bra dag på jobbet! kram

 16. Ohh herregud, det hade jag inte orkat göra, knappt jag har nån energi idag ens 😛 Men jag får ta mi lite i kragen och drick extra med kaffe typ hahah. Jaaa vi måste ses igen, snart. Vad är det som står nästa på tur med er renovering då? Kraaaaam

 17. hejsan

  jo9 du tro mig jag har låtit sidan ladda men det blir not found typ.. 🙁

  haha förstår att du är sliten

  ja är med skittrött nu.. låg och vred mig tills 3-4 inatt och skulle upp kl 8 :S

  haft en bra dag ?

 18. Hihi mm 🙂 Kan tänka mig det, kanske kommer trötthet efterår oxå eftersom du haft så himla mkt att ordna med! Åh lät skönt med ett bad! Själv ska jag sticka iväg & handla efter jobbet sen testa & göra pizzabullar, hitta ett recept på en blogg 🙂

  Japp det hoppas jag verkligen..Om inte annat ses vi i skövde den 2 maj 🙂 Kram

 19. Nej d förstår ja. Men jag oc´h den andra Jenny pratade om att ha en återträff ellr ngt sånt i skövde en da:) Kanske inte blir lika bra som du hade gjort d men vore jättekul iaf:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *