Jag har fått världens bästa

FÖDELSEDAGSPRESENT AV MIN KÄRA FÄSTMAN!! Om ni inte visste så fyller jag 26 år på onsdag o fästman åkte iväg förut och handlade min födelsedagspresent, kunde inte ha blivit bättre. Den kommer göra sig såååå bra i vårat nya kök!!!! Passar till vår kyl & frys i rostfritt med!

MEN VAD TUSAN PRATAR JAG OM DÅ?? JOOOO EN VINKYL SOM RYMMER 29 FLASKOR!!!!
KOLLA IN DENNA, DEN FICK JAG I 26 ÅRS PRESENT!
Exklusivt designad vinkyl i svart och borstat stål för perfekt förvaring av upp till 29 vinflaskor. Digital och överskådlig display samt låg ljudnivå. Violett ljus från insidan. Temperaturen är förinställd för vitt resp. rött vin men man kan även välja andra temperaturer vid behov.Gradtalet ställs in på den digitala displayen på kylens överkant. Vinkylen är utrustad med ett dörrlås med två nycklar.Kylen har fem hyllor och en displayhylla längst ner för att visa etiketten på utvalda viner ur skåpet. Nettovolymen är 122 liter. Höjden är 84 cm, djupet 58cm och bredden 51cm.

39 thoughts on “Jag har fått världens bästa

 1. Åååh, vad härlig present! =) Grattis i förskott! Tänkte vänta tills onsdag, men du får väl ett grattis även då =)

 2. Vilken cool födelsedagspresent. Vad kostar en sån, om du vet det förstås?

  Investeríng, lät inget roligt hihi.. Tur att man slipper sånt =) Jag arbetar på kontor.

  Kram

 3. Det var ingen dålig grej det där!

  Han är så gullig Patrik!

  Det blir perfekt nu när det går mot varmare tider, grillning och vitt vin! mums

  =D

 4. Ja, så himla härligt =D Haha inte hör att jag själv gillar vin eller alkohol men jag förstår på ett ungefär din känsla =)

 5. Låter som en härlig jul!fick massa fint 🙂

  Oj oj vilken fin present du fick av din pojkvän!:)nöjd va??:))

  Krama*

 6. Jag bor i Tidaholm men har varit på julsemester i nordnorge vilket är orsaken till att jag har massa snö på mina kort 😛

  Ganska tråkigt att åka ifrån en meter snö till lite frost dock 🙁 Men skönt att vara hemma 🙂

  Hoppas din jul var bra! 🙂

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *