Kliar mig i huvudet;)

Idag har vi varit på Färgbolaget o hämtat hem tapetböcker, herregud tänkte jag o kliade mig i huvudet, vilka av alla dessa tusen skall jag ta med mig!!! Så står man där i affären o får en idé & när man kommer hem så känns inte det lika rätt som de gjorde i butiken*S* Vad fasiken skall man ta sig till? Sovrummet var lätt,men känner att vårat finrum/salong inte kommer bli lika lätt, skall ha något vågat/häftigt med fondvägg, inte som alla andra har!!! Får bli en sväng till Färgbolaget när vi lämnar tillbaka proverna vi lånade hem,o låna igen..eller så kör vi!!

Måste även hälsa gulliga Jenny från Mariestad välkommen till middagen hon har ersatt Linda som hade dubbelbokat sig…

Hoppas ni har en bra kväll…

16 thoughts on “Kliar mig i huvudet;)

 1. Va roligt att tapetsera!!! =D

  Vill också fixa o greja! =)

  Men håller med dig…det är inte lätt att välja alltså..

  finns ju så sjukt mycket att välja mellan..

  Men jag är övertygad om att det blir supersnyggt vad ni än väljer! 😉

 2. Mm svårt att välja tapet,vi tapetsera vårat kök rätt så nyss,men blev vitt! Men vi har en fondvägg i stora rummet men haft den ett bra tag men det tråkiga är att man tröttnar rätt fort på det så nu ska jag fråga sambon om han skulle vilja tapetsera om där oxå 🙂 Kul att det blir nytt & fräscht! Lycka till med valet! 🙂 Blir säkert jätte bra..

  Oj du har en del att göra alltså nu i veckan det typiska är att jag ska till frissan näst nästa vecka så jag hinner inte göra mig fin i håret tills lördag men får väll duga som man är 🙂 Hoppas du har en bra kväll söt! Kramar

 3. hehe ja då a lever, varit lite mycke i veckan bara:)

  Fondvägg låter jättesnyggt!

  Hur är allt annars då? Kram

 4. Ja det kan jag tänka mig, vad är det för grejer som ka fixas?! Hojta om jag kan hjälpa dig med något. Själv blir det plugg och plugg och mer plugg hahah och lite personal shopping i veckan som kommer, idag ska jag bara slappa och påbörja provet som ska vara inne om en vecka. Puusss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *