Menyn för bloggmiddagen på lördag!

De har gjort en ny meny och följande gäller;

Förätt.
Getostfyllda Tistelhjärtan
Rödbetscoulis-saltrostade nötter
 
Varmrätt:
Halstrad Hälleflundra,saffranskokt persiljerot-potatiskaka med västerbottenost och kummin samt grönt ärtskum
Alternativt;
Grillad FläskfieSmaksatt med karibiska kryddor-rostad sötpotatis-sallad på kronärtskocka,rödbeta,svartrot,avokado,chili samt fikonvinegrettesås
 
Dessert:
 
Amerikansk pancake med vaniljglass
 
Vegetarisk alternativen är; Tzayspett med jordärtskockspuré och färska primörer.
 

30 thoughts on “Menyn för bloggmiddagen på lördag!

 1. nej dior är verkligen inte helt fel xD

  ooh va hungirg ja blir när ja läser ditt inlägg, det låter mums mums!!

  nu har uppdatering i min blogg också skett hahah 😉

  kram

 2. Det tycker jag du gjorde rätt i, risken finns att hon glömmer det helt annars, kan ju vara så att hon skrev det för att det lät lite bra. Låter smaskens det där, men så mycket kommer jag aldrig orka äta hahha. Måste man välja just tre rätters eller? tänkte bara kolla just in case hihi. Annars får jag nog hoppa lunch den dagan 😛

  kraam

 3. Ja det låter ju för jävla gott faktiskt, hahah tror jag ska ha det med, jag undrade bara, så jag vet lite. Jag är ingen storätare precis, men å andra sidan äter jag typ ALDRIG ute längre, det är rätt stor skillnad på hemlagad mat å restaurang 😛 Man får la unna sig lite också. Guud jag vet verkligen inte vad jag ska ha för skor, har värsta beslutsångesten nu. Men tror med det kommer bli skit kul 🙂

 4. Ja de e bedrövligt hur människor behandlar djur överhuvudtaget. Jag är ju djurvän å har hjälp en hel del fåglar i mina dagar. Vet att du i detta värnar om hundar…. bra att du reagerar å försöker hjälpa till… som du säger alla kan vi göra lite. //tess

 5. Hoppsan va jag glömmer…haha. Jo JAG KOMMER!!!! Vet inte hur än för jag vill ju gärna ta ett glas oxå!! Hör av mig imorgon om busstider å så!!!

  kramar

 6. Jaa eller hur!!

  ÅÅ jag vill så gärna rädda en vovve jag med fast det får bli när jag mår 100 och vet hur jag ska jobba å så.

  Görs ida gums?

  puss puss

 7. Oj då!

  Din gubbe får ta och ge dig massage ikväll 😉

  Jaa eller hur fatta vilket underbart givande jobb!

  hade jag varit rik a´la Blondin Bella hade jag gjort det direkt!

  kramis

 8. ja de borde straffas på samma sätt.

  okej jag har faktiskt aldrig träffat en dobermann på riktigt. eller jo då jag var jätteliten men de minns jag inte. de verkar vara mer sällsynta än rottweiler iaf där jag bor

  🙂

 9. Tävlingar & frågor det var inte illa. Menar du att man ska plugga innan=)

  Själv får jag en rätt stressig lördag, ska hjälpa en kompis att flytta från Göteborg til Tjörn innan. Men jag räknar med att vara i Uddevalla runt fem så jag hinner fixa iordning mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *