Ni undrar över…

Vilken klänning jag skall ha på mig på bloggmiddagen, det blev denna!! Tror den kommer sitta fint!. Har precis nyss beställt den från Nellys rea, samt lite annat småt & gott,hihi, vad får ni se lite senare framöver=)

Jag är fortfarande asdålig,förkylning/influensa eller vad det nu är helt förstörd är jag iaf!!
Det är 1 person som hade dubbelbokat inför middagen=( SÅ JAG HAR NU 1 PLATS LEDIG TILL BLOGGMIDDAGEN DEN 24/1 I UDDEVALLA, NÅGON SOM VILL KOMMA. DET UTLOVAS EN SMASKIG GOODIEBAG SAMT SMASKIGA TÄVLINGAR MED RIKTIGT FINA PRISER!
Har en person på G avvaktar svar där, men alla ni som kan tänkas komma hör av er!!

Vad tror ni kommer denna passa mig?

39 thoughts on “Ni undrar över…

 1. stackare krya på dig!

  Jodå har han tid så ställer han upp! 🙂 Och oftast piskar jag ju tyvärr honom med!! 😉

 2. ajrå /: med mig är det toppen!

  och ja, jag tror klänningen kommer bli strålande på dig. speciellt eftersom du har rätt så kort hår, så blir det säkert sjukt snyggt! lägg till ett fint halsband till också, då blir det great! 🙂

 3. Det var minsann en snygg klänning!

  Just det…något att ta på sig behöver man ju=)

  Vart bor alla inbjudna, fortsätter vi efter själva middagen och festar vidare, typ på Harrys eller Mortens?

 4. Hej, Gumman!

  Går det bra om jag ger svar i morgon? Ska bara kolla så att det finns möjlighet att boka boende och bussbiljetter. Kollar upp det imorgon. Skulle verkligen vara jätte skoj! =) Hur många känner varandra sedan tidigare? Ha en fortsatt skön kväll!

  Kram på dig!

 5. Nepp det gör det inte,ligger några mil har min moster ex i vargön så brukar vara där omkring ibland! Trevlig stad uddevalla men brukar mest besöka torp sen har ni ju en underbar badplats oså 🙂 Åhh va mysigt med bloggträff,sånt låter så kul! Att få träffa underbara människor man bloggar med lixom & se alla in real life lixom. 🙂 Kramar

 6. hejsan söto!!!

  oh vilken fin klääning, den blir säkert supeeer =)!

  hahaha ännu en sida med kläder.. ser kläder överallt blir så sugen på att shoppa, men ja måste spara pengar så 🙁 haha får inte frestas så mkt

  ha en fin kvälll , kram

 7. God fortsättning Linda! Det var ett tag sedan jag kikade in här och lämnade avtryck, men nu ska jag ta och kika runt och se vad du haft för dig på senare tid, kanske får jag se resultat av renoveringen med… Nyfiken…

  Ha det gottt – å du, vilken kalaspingla du blir i denna klänningen ;-P

 8. Hmm, vad är det för ras på hundarna tro? Den ena ser ut som en basenji (fast inte svansen men den kanske är lite fuktig, då brukar de ju räta ut sig) 🙂

 9. Skitsnygg klänning, du kommer vara snyggast!!! Jag vet inte vad jag ska ha på mig…suck! Men jag mår bättre idag å det är positivt!!!

  kram

 10. Hej, Gumman!

  Förlåt om jag dröjt med svaret! Har nu kollat upp både boende och bussresa och tyvärr blev det ett alldeles för stort kalas för min budget! =( Skulle kosta över 2000:-! Så jag får med sorg i hjärtat överlämna min plats till någon annan söt bloggerska! Ni kommer säkert få det helt fantastiskt! Jag VILL!!!

  Kramar i massor till dig!

 11. Snyggt! Jag har lagt tidningar + en liten extra grej på lådan idag. Hojta till om det inte kommit fram i början av nästa vecka. Och hoppas du kryar på dig snart.

  Välkommen in till mig och tävla om parfym, lyxig kräm och spännande böcker. Trevlig helg!

 12. Wow! Snygg klänning! =)

  Jo, det är skapligt med mig.. Stressar o jobbar. =(

  Ska snart iväg o jobba lite igen. USch å fy..

  Jaa, längtar också tills vi flyttar!! =D

  Ska bli såå underbart att komma till "min sida" av Sverige! =D

  Vad hittas på ikväll då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *