Nyårspresent/julklapp!

Jag är så supernöjd & glad, för vi fick så fina saker av Sara & Benny i present!
När man skall få nytt kök o allt är nytt så tycker man det är skitkul med nya köksatteraljer o dessa var helt i våran smak verkligen!
Sååå Eva Solo är ett märke som vi får börja samla på, alltid kul att samla på saker!
Sedan detsamma med Georg Jensen då vi fick ett par grymt läckra ljuslyktor i det märket!

Båda dessa är danska designers, vilket jag tycker gör helt outstanding saker! Någon som har ngt mer bra tips på ngn grym designer???

Första är en väldigt praktiskt o snygg tesil och den andra är en skitbra disktrasa, följer med två sådana gråa trasor,håller sig fuktig länge o står på ett snyggt grått ställ,märket är Eva Solo.

14 thoughts on “Nyårspresent/julklapp!

 1. Blir så avis på dig som har ett så fint hem! Vill oxå ha ett eget hem snart så jag med kan renovera lite, hehe! Nu ska jag ut å gå en stund med kameran å sen ska jag fortsätta städa här hemma å fixa middag å ta hand om mina sjuklingar…pust!

  Hörs senare!!!

  kramar

 2. Jag lämnade en kommentar, fick du den inte ? :/ Skulle vilja komma men jag vet inte hur mitt schema ser ut ännu . Har nämligen praktik på näl de närmaste 4 veckorna . Men du skrev att en tjej gärna ville gå på den ? Hon kan ta min plats 🙁

 3. Jaha…men vi väntar å ser. Jag behöver ingen goodiebag, vill bara träffas å ha lite kul! Vad är det ni ska renovera i veckan som kommer då?

 4. heeeeejsan :)!

  såg att din gran vann! toppen toppen, grattis till dig :)!

  va roligt att du gillade presenterna då.. oh så ni ska skaffa nytt kök ? kuligt!

  ha en bra kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *