Nyttigheter- Ta hand om dig själv

♣ Att dricka varmt citronvatten är bra för att det hjälper kroppens reningssystem och neutraliserar skadliga syror. Ta och pressa en hel citron i ett stort glas vatten.

♣ Gör dig ett fotbad med 1 msk senapspulver och 1 msk cayennepeppar, får dig att slappna av och rensar ut gifter genom att stimulera cirkulationen.

♣ Bada bastu,drick mkt vatten. Att bada bastu är inte bara vkopplande utan det mjukar upp muskler, renar och balanserar hormoner,rensar din kropp från gifter. Passa på att skrubba dig efter bastun då porerna har öppnat sig, smörj in dig efteråt. Då huden tillgodogör sig produkterna bra eftersomporerna öppnat sig. Vilken tur att vi har bastu hemma=)

♣ Använd Himalayasalt som sägs reducera bort celluliter. Det innehåller samma mineraler och spårämnen som kroppen, 84 st. Vanligt bordssalt består bara av natrium & klor=(

♣ Finns massa nyttiga kryddor o annat smått & gott som kallas superföda.

♣ T.ex Chlorella som är en minimal sötvattensalg som sägs hjälpa kroppen med att göra sig av med farliga tungmetaller. Ökar syret i cellerna,hjälper matsmältningen och gör huden fin tack vare reparerande protein och liponsyra. Används på flera cancerkliniker i UK för att patiernterna skall återhämta sig snabbare efter en behandling.

♣ Att äta giftfritt är ett viktigt skäl att äta ekologiskt.

Gå in o läs på http://www.blueberrylifestyle.se/ för mer info.

27 thoughts on “Nyttigheter- Ta hand om dig själv

 1. Så massa bra tips. Borde åtminstone testa på nåt för att få liv i min trötta kropp.

  Är ju i Uddevalla vareviga dag, så det passar nästan jämt för en lunch eller fika. Vi får bestämma en dag, denna veckan blir lite tight med tid, men nästa kanske?

 2. Ännu mer bra tips 🙂

  Oj, ni verkar ha fullt upp då! Tre rum samtidigt… Hoppas allt går enligt planerna! Men kan ni vara i köket? Eller lagar ni mat nån annan stans?

 3. NU KAN JAG SE BILDERNA

  änttliigen 🙂

  ser väldigt trevlig och mysigt ut, fina goodiebagar också

  och bra tips.

  nu ska ja sätta mig och kolla lite one tree hill I love it !

  kram

 4. Ooops. Fixar dett apå direkten. Rätt ska vara rätt=)

  Duktigt och ambitiös du är som dubbelkollar. Trodde jag hade checkat dom, men den måste jag missat.

 5. Det är nu fixat 🙂 Haha, blev väl så inne i att skriva .se så jag inte tänkte på att det skulle vara .com 😛 Nej jag tänkte kika nu faktiskt. Söt var den ju också! Hur har du det idag? Hoppas du slipper frysa idag! Krama

 6. sv: Ja jag ska nog börja med varmt citronvatten, det lät jättemumsigt och är säkert perfekt nu i vintertider när många är sjuka 🙂

  Ha en fin kväll!

 7. Ber om ursäkt om jag var ett otrevligt pucko igår, Hade en helvetisk dag!!! Det ska inte gå ut över någon annan men alla var på mej igår om allt man inte ska och ska.

  Du har en sak att läsa hos mej.

 8. Ok, men d blir skönt för er när allt är renoverat och klart och ni bara kan bo o njuta av huset sen:) Lyxigt med eget gym och sånt me, lite avis blir ma allt när man hör dig prata om d:)

  Du har blivit utmanad i min blogg me, kolla in om du känner för d:)

  Hoppas allt är bra annars kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *