Prutat & klart!

Som de flesta vet så har jag anordnat en bloggmiddag den 24/1 här i Uddevalla för 10 personer. Idag pratade jag med restaurangen/krogen vi skall till. Så ni som skall till middagen gå in och kika här på Kullgrens Kök & Bar.
Där kan ni se menyn bland annat. Som sagt menyn är prutad o klar vi får 3-rätters för 295:- denna kväll! Inte illa! Skall se om jag kan få rabatterade priset på drickat med;)

18.30 gott folk, ni som vill mötas upp på terminalen, hojta till!!

Tusen tack till alla som grattade mig igår=)

Måste även säga att jag få kanonfina saker till goodiebagen från House Of Paggilo. Tusen tack Maggie!!!

15 thoughts on “Prutat & klart!

 1. Hej Linda! Jag gick genom min bloggvän Blondiies kommentarer, så via två bloggar hitade jag dig och självklart lämnar jag en kommentar efter mig. Jag gör så här ibland för att hitta nya trevliga bloggar och komma utanför Metros domäner. Ha så trevligt med alla bloggare ikväll. Gillar din design på bloggen!

 2. Åh ni kommer få en finfin kväll. Bra att du vart nöjd med dina grejer, mössan var bara så Linda helt enkelt, ser framför mig hur du promenerar iväg med vovvarna i snöyra och riktigt varm om öronen 🙂

  Fick du ordning på alla pryttlar till goodiebagsen?

  Hoppas det inte hade trasslat till sig alldeles för mycket, var lite svårpackat ju.

  Kram!

 3. Fan nu missade jag ju att gratta dig i alla fall. Trots att jag blev påmind. Dumma sjukdom som gjort mig helt avskärmad från världen.

  Grattis i efterskott gumman!

  Lite bra att jag är sjuk nu iallafall så det inte hade blivit under den fina middagen du ordnat. Peppar peppar.

 4. Jag håller med madde (tindralen), jag möter gärna upp på terminalen jag med, annars kommer nog vi göteborskor villa bort oss totalt och det blir ingen träff för oss 😛

  Kramar

 5. Vilken gullig sambo du har! Å det ska bli så kul att ses snart!!! Vet bara inte vad ajg ska gömma mig i förfodral så att inte allt fett syns, haha! Måste kolla upp bussar med…med en gång!!

  puss å kram

 6. Åh va det kommer bi roligt:)

  ja har missat att du fyllt år så grattis i efterskott:) Hoppas du fick en underbar födelsedag:) Bamsekramar

 7. Tro inte att jag glömt dig, skickar Allas-tidningar i nästa vecka! Hoppas ni får en jättekul kväll. Och en riktigt god fortsättning vill jag passa på att önska dig också. Har du en stund över får du gärna titta in hos mig och tävla om läckra klor och läslust. Trevlig helg!

 8. Jag vet ärligt talat inte om jag ska åka iväg just den helgen :/ Skulle mer än gärna vilja komma men jag är inte 100 % säker … å andra sidan vill jag inte att du ska vänta på mitt svar länge heller . Den tjejen kommer väl ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *