Som ni vet så bakade jag ju…

Cupcakes ur Leilas- a Piece Of Cake, nu tänkte jag testa den andra vi fick i julklapp Muffins- små pyntade Cupcakes av Susannah Blake. Inte idag dock är alldeles för trött för det=( Alla är sjuka o peppar peppar ta i trä att jag inte blir det! För i helgen skall vi till Gbg o hälsa på några vänner o så skall jag klippa mig!

HÖRRNI HUR SKALL JAG KLIPPA MIG??

Jooooo förresten här hemma i huset slipas det parkettgolv kommer bli riktigt fräscht när vi lackat det,bilder kommer så småningom!!!

Kramar..

17 thoughts on “Som ni vet så bakade jag ju…

 1. Jag säger inte emot 🙂

  Hm..bra att jag har fungerande minne, glömt helt vad du skrev nu, haha..blev för mycket med muffins och parkett golv.

  Ja, juste, vad jobbar du med? 🙂

 2. Joorå nyåret började bra, å har hittills varit helt okej, lite nergångar i humöret bara, men det är ju som det brukar vara, så varför klaga mer liksom? Själv? 🙂

  Du MÅSTE skicka lite muffins till mig sen 🙂 KRAM

 3. Åhh ska du frisera dig lite 🙂 Jag tycker du ska köra på uppklippt där bak och kanske snelugg som på bilden, det passar dig. Gahhh börjat fundera över klädsel på bloggmiddagen idag, vad ska du ha på dig? Kramar

 4. Åhh så ni ska festa med 🙂 jag bor på hisingen, tror nog det får bli någon klänning för mig med, kanske ska försöka mig på att leta runt på nätet. Men det är svårt det där, hahah något glamourigt blir det iaf 🙂

 5. Jaha okej 🙂 Ja säve vet jag ju vad det är, fast puben har jag aldrig hört om, men det brukar vara så när det är den lokala puben 🙂 Klänning ska det ju vara, men man vill ju hitta den rätta haha. Kram

 6. Så gott med cupcakes. Måste jag med prova någon gång.

  Vet inte hur du ska ha håret…svårt det där!

  Ha en trevlig fredagskväll!!

  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *