Tävla om en i-buddy här!!

Nu kör jag igång årets första tävling i samarbete med i-Buddy

Vad är i-Buddy?

i-Buddy är speciellt designad för Windows Live Messenger (MSN Messenger) användare.

Det är helt enkelt en fysisk spegling av din kontakt. Du kan programmera den till att känna igen en viss kontakt och den kommer att "svara" på alla meddelande och statusnotifieringar som skickas från din kompis.

i-Buddy är en ca 8 cm lång figur som kopplas till datorn via en USB kabel. Den är speciellt anpassad i storlek för att inte ta stor plats. Den passar dessutom perfekt att sätta på ovanpå din datorskärm.

Vad gör du för att vara med i tävlingen om en i-Buddy med rosa vingar?

Det du skall göra är att gå in på i-Buddy talar om för mig vilken funktion du gillar bäst med i-buddy. (Det står under en egen flik på deras sida).
Sedan motiverar du varför just du skall vinna denna roliga lilla pryl.
Länkar du får du en extra lott;)

LYCKA TILL! TÄVLINGEN AVSLUTAS 13/1.

64 thoughts on “Tävla om en i-buddy här!!

 1. Hej.. Den funktion jag gillar bäst är att man kan få den att göra speciella "tecken" när ens kärleks vän hojtar.. Så jag vill vinna denna så jag kan se när min kärleks vän hojtar på mig och den söta i-buddy figuren blinkar.. Länkar på min sida..

 2. Hej linda!

  Klart jag vill vara med!

  Jag gillar den för att den är så förbaskat söt! Och sedan så tycker jag att jag ska vinna den för jag behöver en tröst när jag ligger här i influensan och hostar blod 🙁

  Kram

 3. Bara för skojs skull kan jag vara med.

  Motivering – Istället för att sitta och prata med mig själv högt så kan jag prata med den, har jag tur kanske någon skriver något på msn så att den även "svarar" mig tillbaka 😉

  Kul grej för övrigt, aldrig hört talas om den innan!

  Ytterligare, ingen dålig present du fick hörru, många flaskor i den där ! 🙂

 4. Hej Linda!

  Klart att jag är med i tävlingen! 🙂

  Den funktion jag gillar bäst med I-Buddy är så klart att den berättar för mej när ex. Sara säger nåt till mej på msn när hon e på jobbet o hon vill att jag ska göra nåt hemma. Och då kände jag att de va ju bra att de 12 cm sladd med! Haha! då kan man ju ställa den typ inte vid datorn.. utan så att man ser den bra.

  Min motivering till att just jag ska vinna är ju så klart att om Sara skulle skicka till mej och be mej om en akut-hjälp-mej-sak och jag inte ser de, såblir de inte roligt o heta Malin! Så yes klart att jag ska vinna!

  Kram Malin

  <3

 5. Fiffig sak men jag är inte så flitig MSN-användare, så jag håller mig utanför. Vill inte förstöra för en massa andra som skulle ha användning för den ifall jag vann :S

  Hoppas du haft en bra dag!

 6. Hej Linda!

  Klart att jag är med i tävlingen! 🙂

  Den funktion jag gillar bäst med I-Buddy är så klart att den berättar för mej när ex. Sara säger nåt till mej på msn när hon e på jobbet o hon vill att jag ska göra nåt hemma. Och då kände jag att de va ju bra att de 12 cm sladd med! Haha! då kan man ju ställa den typ inte vid datorn.. utan så att man ser den bra.

  Min motivering till att just jag ska vinna är ju så klart att om Sara skulle skicka till mej och be mej om en akut-hjälp-mej-sak och jag inte ser de, såblir de inte roligt o heta Malin! Så yes klart att jag ska vinna!

  Kram Malin

  <3

 7. Jag är gärna med och tävlar.

  Det jag gillar mest med i-buddyn är att den känner av uttryckssymbolerna innan man ens öppnat konversationen.

  Jag vill vinna därför att jag av min syster fick en tusenlapp i julklapp, medan hon själv fick en biobiljett. Min syster är online på msn i stort sett dygnet runt och därför skulle jag ge den till henne, som en extra julklapp!

 8. Åh, vilken söt en!

  Fast då jag har en bärbar dator känner jag inte att jag kommer få så stor användning för den, dessutom så har jag en Macbook, och läste att den bara fungerar med Windows, så jag hoppar nog tävlingen och ger någon annan chansen istället.

  Rolig tävling annars! 🙂

 9. kul tävling!! tja, mitt nyårslöfte(ett av dem) är att bli mer oragniserad. Med denna kuliga lilla prylen skulle jag ha koll på när mina vänner har något på hjärtat, eftersom den vet de olika smileysarna, och ändrar sig efter dem..

  plus att den är så söt!! 😛

 10. Okej:D

  va roligt

  grattis då.. då fylleru imorgon skriver grattis idag om ja glömmer imorgon, för då börjar skolan och kommer itne ha tid att skriva mkt i bloggen 🙁

  hoppas du får en underbar dag

 11. Just det, det där har jag ju glömt..du ser, jag är senil! Men nu håller jag på å somnar så får ta det imorgon!!!

  Sov sött!

  kramar

 12. svar: haha, lite. jag och min kompis satt vakna och pratade om godis och blir himla sugna på kladdkaka, så vi bakde det klockan tre på natten 🙂

 13. Tänk när du sitter där alldeles ensam och plitar på din blogg, plötsligt börjar din vän vifta på vingarna och skifta i färg.

  Hur härligt skulle inte det vara, jag skulle verkligen känna mig glad varje gång min vän kontaktade mig.Exta glad faktiskt.

  Jag tävlar och naturligtvis har du en länk sida hos mig.

  Kram från Malmberget 🙂

  Psst! om du är sugen på att tävla själv så kika in en stund på min blogg. Jag har massor av länkar till bra priser och tävlingar.

  / Liz

 14. Jag vill gärna delta i tävlingen.

  Jag tycker det är trevligt att den kan skifta färg beroende på känslor. Det blir så mycket tydligare vad dessa ansiktsuttryck står för.

  Jag tycker jag ska vinna eftersom jag är en ganska flitig användare av msn. Lite extra kommunikation genom en i-buddy vore inte helt fel =)

 15. Vilken häftig vinst =)

  Funktionen jag gillar allra mest är att den reagerar med en speciell vän, att den blinkar med sitt hjärta. Men eftersom jag och min sambo bor tillsammans så skulle jag hellre vilja att den blinkade varje gång min mamma loggade in =)

  Varför jag ska vinna? Har aldrig vunnit en tävling, och nu vill jag ha lite tröst då jag börjar bli förkyld och min bröllopsdag är om 5 dagar =(

  Länkar självklart !

  Kram

 16. Åhh vilken rolig grej 🙂 Dock har jag inte ens msn just nu, virus å skit, så väntar på att bror min ska komma och fixa ordning det, men då ska jag allt vara med 🙂 Vad ska du göra idag då gumman?

 17. Stort grattis gumman, segt att jobba på sin b-day, men alltid mysigt med födelsemiddagar. Vad ska du göra när du kommer hem då? Fira på nått speciellt vis? Inte långt kvar till bloggmiddagen nu 🙂 Kramar

 18. Jag gillar att den flaxar med vingarna. Tycker dessa är så söta och eftersom jag väldigt ofta är ute på msn så önskar jag mej en sådan. Skulle bli en perfekt maskot.

  Länkar dej oxå

 19. Nämen GRATTIS gumman!!

  Neeej 26 e la inget 😉 min karl fyller 33 nu den 20e haha det e nog värre 😉

  Hittas på nu på födelsedagen då?

  puss

 20. Jag är som ett litet barn! Saker som rör på sig gör mig intresserad av sånna här saker. I detta fall: vingarna! De rör ju på sig, hur coolt som helst!

  Jag kan fortfarande sitta och stirra på min Furby när den rör sig. Har haft den i flera år och ja..jag är inte precis ett barn längre, är faktiskt 23 år 😀

  Tjingeling!

 21. Jag tycker om att den rör på vingarna och skiftar i många olika färger när min kompis är glad:) Vill vinna för att det helt enkelt är en gåva JAG skulle bli glad av!!!

 22. Hej Linda!

  Eftersom jag vann en fin pläd till jul så är väl de här som toppen på isberget nu när jag ligger med influensa o mår skit!

  Den funktionen jag gillar bäst med I-Buddy är att de ger mej en signal när någon speciell vill mej nåt. Och att de är så lång sladd med, 120 cm liksom!

  Motiveringen: Eftersom jag inte har några barn kvar i huset här hemma så är de ju perfekt att ha e i-buddy till hands när någon av dom vill mej nåt. 😉

  Kramar Anneli

  P.S. Ett stort Grattis till dej, om inte mailet kom fram… D.S.

 23. hejhej 🙂 skulle jättegärna vilja ha en I-Buddy.

  bäst funktionen på den är att den kan vissa om det är någon speciel som vill nåt, eftersom jag inte alltid sitter vid datorn utan brukar ligga och titta på tv och ha datorn på så skulle det passa perfekt med en I-buddy så jag inte missar iaf ex. min kille skriver nåt.

  motivering: jag har aldrig vunnit nåt i hela mitt liv och jag vill verkligenverkligen ha en sån, tack för att du tipsade om tävlingen på min blogg för jag missade den helt.

  puss!

 24. När någon man tycker om loggar in visar den lilla söta saken ett sorts kärlekstecken vilken jag gillar grymt! Jag ligger ofta och ser film i sängen och varje gång de loggar in någon så måste jag springa och kolla vem det är, för jag vill alltid prata med en speciell person för mig och det är min pojkvän, men med den här saken gör det lättare för mig att veta när han loggar in så slipper jag springa fram och tillbaka hela tiden 🙂

  Vore suuuper!

  Rolig tävling

 25. För det första är den ju så otroligt sööt, den kan vifta på vingarna och byta färg. Vad mer kan man kräva av den lilla vännen….Jo den vrider på sig.

  Jag älskar den redan!!

  Hoppas att det duger för det är min motivering varför just jag ska vinna den.

  Den blir även perfekt när syrran/moster åker över till Usa för då kan mina barn se den när hon skickar på msn.

  Kram Nettan i Hälsingland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *