Vill uppmärksamma Daisyhope.se

Så hemskt detta, jag sitter o gråter! Hur fan kan det vara på detta viset! Jag önskar sååå att jag hade alla pengar i hela världen så att jag kunde starta ett hundcenter här hemma i Sverige! TYCKER ATT ALLA SKALL GÅ IN PÅ DERAS SIDA, se om ni kan stötta med ngt!! Det finns så många fina hundar som man kan adoptera, så funderar ni på att skaffa hund gör en god gärning genom att adoptera en hund från Rumänien!
Fy fan säger jag bara det är starka bilder på sidan! SNÄLLA VI KAN BIDRA MED NGT HÄR!!

Såhär skrev Sara till mig:

Det är underbart att se hur ni reagerar på det här! Djur ska behandlas med kärek och respekt! Du kanske skulle vilja uppmärksamma hur hundar behandlas i andra länder. Det är liiite svårare att göra något åt, men allt går! Ta rumänien tex. där finns gathundar i miljoner och de betraktas som ohyra. Istället för att avliva dem humant så samlas de in av hundfångare och flås levande, stympas och hängs upp att förblöda, släpas efter bilar, blir brända levande mm. Människans bästa vän blir torterad till döds. Jag gråter när jag läser om det. De som vill kan tex. kolla på http://www.daisyhope.se
Om ni klickar på "Om daisy hope" i menyn till vänster finns mer info och bilder för den som vågar kolla…. Det finns även många fler hemsidor om detta. Men daisyhope är jag väl insatt i då jag själv har tagit hand om en plågad hund genom dom. Snälla Linda, Uppmärksamma detta!!!!

13 thoughts on “Vill uppmärksamma Daisyhope.se

 1. tittade på sidan.. vilka hemska bilder.. det är synd att man inte har varken pengar eller plats, då skulle man vilja hjälpa varenda en..

  men kan inte låta bli att tänka på ett program jag såg om spanska gatuhundar på tv alldeles nyss…

  påminner väldigt mycket om samma sak. nu säger ju inte jag att detta är massa lurendrejeri. men det var det första ja tänkte på..

  är detta en bra förening som vill hundarna väl och inte gör det för pengarna så verkar det hur bra som helst! hoppas att dessa hundar för ett bra liv!

 2. usch såg det du skrivit om hundar i din blogg det är hemskt. hur man kan behandla djur så illa. det är ren onska. och det att man knappt får några straff för djurplågeri, det är väldigt dåligt.

  hur kom det sig att du ville ha en dobermann?

 3. Asså jag får så ont i hjärtat!!

  Jag vill bara ta hem allihopa och ge dem allt de förtjänar!!

  Jag mailade min syster hemsidan då hon ska skaffa hund detta året.

  Kram!

 4. åh så hemskt det var att se bilderna!! ja skulle vilja adoptera en hund men har ej de pengarna.. alltid det som hindrar! det är ju helt sjukt att vi människor kan bete oss sådär..jag förstrå ej hur vi kan bli sådana monster!!??

 5. Åh tack för att du tar upp detta Linda! Vill säga till Wendy och alla andra som säkert tänker att detta är lurendrejeri: Jag har valt att ta hand om en hund på jour genom dom. Vilket betyder att jag inte betalar någonting (om jag inte vill)utan bara tar hand om hunden tills någon adopterar den. Och det har fungerat fläckfritt! Så fort jag har mailat och bett om pengar till något (veterinär tex) så har de kommit in på kontot omgående. Vi har valt själva att betala för mat, leksaker och allt som vi tycker att en hund förtjänar, men om man inte kan eller vill det så hjälper de gärna till även med dessa kostnader. Det finns ett forum där alla som vill kan vara med och där diskuteras mycket mellan oss som är med och hjälper till, och verkligen ingen har erfarenhet av att de skulle lurat någon på pengar. Det finns säkert sådana organistaioner också. Och det är verkligen hemskt att deras "fusk-jobb" ska gå ut över andra seriösa organisationer som inget hellre vill än att hjälpa dessa hundar. Det är ju hundarna som får lida för det. Daisyhope ordnar även så att man kan få åka till rumänien, se eländet med egna ögon, och hjälpa till på plats! Det är det flera som gjort, och det är tyvärr helt verkligt det som texten och bilderna säger… Jag har även mailat till de vänliga själar i Rumänien som i stort sett offrar sina liv för att rädda så mycket hundar som går och det skär i hjärtat när man hör dem berätta hur illa det är.. 🙁

 6. Gud så jag grät när jag gick in på den där sidan. Fy fan för oss människor! Jag har sagt att jag inte ska ha något djur efter att våran kära familjehund har dött, men nu börjar jag tveka. Usch!

  Aftonbladet är ingenting att läsa och det är konstigt att så många gör det. Deras redaktion måste ha en vriden syn på världen. Det är sjukt att dom skämtar om en fet hund. Tyckte att det var hemskt när Rachel Ray satt och skrattade åt en fet katt och en fet hund i hennes program som visades imorse. Ne, usch för människor.

 7. Ta reda på fakta om denna förening! Den drivs som ett enmansföretag och av insamlade medel som medlemmarna betalar varje månad till "sin" hund betalas endast en liten del ut någon gång ibland. Föreningen är polisanmäld och anmäld till skattemyndigheten för misstänkt bokföringsbrott.

 8. "av insamlade medel som medlemmarna betalar varje månad till "sin" hund betalas endast en liten del ut någon gång ibland"

  Varför tror du att det är så??

 9. Hej Elisabeth!!!!!!!

  Skulle du kunna höra av dig till mig ang ditt inlägg om oss. Det du skriver är inte sant och om någon ska polisanmälas så är det väl möjligtvis du, för förtal. Daisy Hope drivs INTE som något enmansföretag. Var har du fått dessa uppgifter ifrån? Daisy Hope har inte heller blivit polisanmälda? Vi har inte heller gjort något bokföringsbrott! Varje krona av våra insamlade medel går till våra samarbetspartners på plats. Vi har dessutom skickat ner mer bidrag än vad som kommit in från våra sponsorer.

  Skulle vara intressant att veta vem du är – vad du fått denna information ifrån – och vilka belägg du har för dina anklagelser. Det är inget annat än dumma spekulationer.

  Ta reda på fakta istället för att fara runt med skvaller. Och ska du anklaga föreningar för förskingring och bokföringsbrott, så ska du inte vara så feg att du gör det anonymt. Utan stå för vad du påtalar och lägg ut dina kontaktuppgifter!!!!!!

  Mvh Daisy Hope

 10. Hejsan!
  Det var länge sedan någon skrev här men jag måste endå bidra med mina erfarenheter.
  Den 18 april 2008 hämtade jag min älskade hårboll på arlanda. Hon är från Rumänien och kom hit genom Daisy Hope. Allting kändes jättebra, bra kontakt osv osv.
  Men nu några år senare verkar det ha ballat ur helt för dem.
  Det började med att efter ett år vill ede att man skickade ett mail men hur det hade gått första året, gud vad kul tänkte jag och gjorde det. Inget svar tillbaka.
  Gjorde samma sak året därpå, inget svar.
  En bekant som är fadder åt två hundar har betala ganska länge och förra året köpte hon en kalender från Daisy Hope, hon faktiskt hem kalendern men fick inte tag på någon vart hon skulle betala in pengarna. Hon blev lite orolig, för det har ju alltid gått bra att kontakta dem för henne. Hon googlade runt lite och hittade flera personer som inte får tag på dem och nästan alla har slutat betala för det börjar kännas oseriöst. Och bara det att hemsidan har inte varit igång på ett par år. Inte långa stunder isf för jag brukar vara in då och då för att kolla lite men det står alltid att de jobbar med den.
  Det känns hemskt att säga det men jag måste nog avråda folk att stödja dem from nu, det känns för oseriöst. Förstår inte vad som har hänt. Vi har också stöttat dem med saker, filtar, koppel osv. Jag hade tänkt adoptera en till hund därifrån när vi hade pengar igen. Men de känns inte okay längre.

  Väldigt väldigt synd!
  Jag tror verkligen att de var en jättebra organisation innan det gick utför av någon anledning.

  Jag vill bara tillägga att jag inte tror att de som jobbar med Daisy Hope är onda människor, jag tror helt enkelt att det har hänt något i Rumänien som gjort det ohållbart och kanske tom korrupt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *