Crank- High Voltage

Såg alldeles nyss denna grymma film uppföljaren till Crank.Kan glädja er med att detta är inte slut än kommer säkert en trea;)

Lite udda tappning men helt klart värd att se!

Min favorit Jason Statham är med såklart;)

Jag har en kategori som heter riktigt bra filmtips, kika in där vettja, eller klicka här
Där hittar ni fler filmer med Jason Statham. Transporter filmerna dom måste ni se!!

6 thoughts on “Crank- High Voltage

  1. Hej lilla söta!! Jag är inte bra på att höra av mig tydligen, inte bra! Det ska bli helt underbart att få flytta hem igen, men det är mkt att packa nu å tiden går fort, haha! Önskar att jag orkade hålla på i 200 oxå istället för 30 km/h hahaha! Men snart ska jag åka till Claes Ohlsons å köpa mer flyttkartonger för nu börjar de ta slut här hemma…

    Är jätte nyfiken på erat kök å du har ju inte lagt ut någon bild än!
    Kanske ringer jag snart…hihi.

    kram å ha en bra dag gumman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *