Flickan som lekte med elden

Vi såg denna filmen igår här hemma. Jag vet inte vad jag skall säga varken bu eller bä, kände ingenting för denna filmen. Första var ju grymt bra!

Denna var inte dålig och absolut inte bra=(
Böckerna är grymma, de missar mycket när de gör filmen tyvärr..den blonda jätten karaktären såg ut som Frankenstein nr 2 och as konstig peruk eller frisyr som jag störde mig på genom hela filmen.

11 thoughts on “Flickan som lekte med elden

 1. Tråkigt att bli besviken på en film så.. Jag har ju varken sett filmerna eller läst böckerna!! :O Borde kanske ta och göra det någon gång.

  Ja, jag köpte ett par gardiner nu idag, sedan ska jag inhandla en hel del på gekås i veckan. 😛
  Ska bli mysigt. Just nu är det bakartagen är hemma! Jag gör så grymt goda choklatechip-coocies!!! Kommer lägga upp lite bilder och recept på allt bak sedan. 🙂

  Kramar.

 2. Ja det gör ju det 🙂 planerar att åka till New York i vår, så det är bara bra jag tjänar pengar så jag kan spara 🙂

  Jag har inte sett någon av filmerna, men läst böckerna. Dom är bra, men jädrans vad seeeeega dom är från början. 300 sidor innan något händer
  Kram

 3. Ska bli spännande att se vad jag tycker, jag var fascinerad att det gick att få med så mycket trots allt från första boken till första filmen (även om det är omöjligt att få med allt). Stark rollgestaltning av Rapace i bl.a. våldtäktscenen, impad att hon fixade den delen faktiskt. Böckerna är sagolikt bra, svårt att överträffa på film, men kanske har det med ens egna fantasi att göra också, vad man själv lägger in för aspekter osv.

  Guuuud vad jag blev analytiskt på lördagem då, nu får jag nog hejda mig och gå till mitt glas rosé.

  Kram lillsis, vi hörs snart i bloggen igen!

 4. tyckte att de fångat mycket av det väsentliga i ettan, men tror inte jag kommer se tvåan för det.. bokmal, så är det bara!

  (Salander är dock grym)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *