Jag vill vinna en HP Mini

Jag är med & tävlar hos Veckorevyn om en HP Mini dator.

Jag vill verkligen att denna supermobila söta datorn skall bli min följeslagaren & vän genom livet. Efter alla datakrascher här hemma så skulle jag bli en stolt ägare till en HP Mini som jag kan ha med mig överallt! Liten och behändig är bara förnamnet, den är superläcker med! Den är ett måste!

19 thoughts on “Jag vill vinna en HP Mini

 1. Jag försöker verkligen reda upp mig själv, ta itu med personliga problem som man tragglas med dagligen, jag försöker hinna med att andas i all denna turbulens. Ibland så är det tiden som går emot en.

  Men jag gör allt för att komma på stabila fötter, jag ber inte om förståelse utan bara din oändliga kärlek mamacita <3

 2. håller tummarna, lycka till 😀

  sv: haha tack :$ kul å höra 😀 fast jag är inte nöjd så jag håller på med en ny design och den är verkligen grym =) kika in lite senare så kanske den ligger uppe 😀

 3. Å vilken lyx, har ni allt det hemma? Jag börjar bli så trött nu på att cykla bort till gymmet i detta väder.

 4. Lycka till i tävlingen, en sån skulle ju vara jättebra att ha! Inte alls kul med datakrascher…
  Här har jag också köpt lite pysselmaterial, ska sätta igång så fort jag hinner! 🙂
  Ha en bra fortsättning på veckan! 🙂

 5. Jaaa det tycker jag att du ska göra 🙂 jaaa jag ska ta bort stygnen på torsdag sen hoppas jag att det läker på bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *