Mina!Mina!Just my shoes!

Idag fick jag hem ett underbart paket med skor!!!! Nyaste modet från Italien, måste då säga att jag är förälskad!


Underbara verkligen och de passade så bra!

Kolla in dessa skönheter! kilklack & ett par overknee i biker stuk!

14 thoughts on “Mina!Mina!Just my shoes!

 1. Pissande regn och blåst låter inte som någon höjdare hörru? 🙁 Det är rätt pissigt här också – grått och jävligt hela tiden när man är vaken (för när solen är framme… om den skulle få för sig att kika fram) så ligger ju jag och sover snark 😉

  Men i helgen jobbar jag dag/kväll och får lite ledigt när solen är framme. För sol – det SKA vi bannemig ha har jag bestämt – för det är längesen nu! 🙂

  Allt bra annars? 🙂

 2. Baaaabe…längtar så inne tusan på att ses, se hur du bor och få smaka på din personlighet irl.. min honey bun – SAKNAR!! <3 Baaabe, jag tänkte skriva Earn the crown över axelpartiet..skall vi göra det.? För det har en väldigt stark innebörd <3

 3. Men jäääklar! Vill du inte posta dem sista skorna till mig på posten också?! SHIT så snygga! 'käääär'

  SV: Åh så roligt! 😀 Jag blir säkert supernöjd =) Hoppas nu bara mamma hämtar ut det snabbt också, hon är rätt sen ibland med att hämta ut saker bara för att göra mig irriterad =P Så jag ska tjata på henne! 😀

  Kramar!

 4. Husbandet gillar de sista, undrar var han vill att jag ska ha dem 😉 Snygga som bara den är de båda tycker jag i alla fall, visa på, visa på (skanderar och står på bordet …..). Puss!

  såklart vi måste åka samtidigt juhhhh

 5. sv: haha ja iaf de som jag har sett =)

  Åh vilka snygga! Fick shoppat mig ett par stövlar själv idag… Kan aldrig ha för många haha (nä men mina som jag har nu har jag slitit så mycket på att de snart väl faller sönder :S)

 6. Läckra. Fast dom ser lite plastiga ut. Kanske är blixten som gör det. Äkta skinn?

  Beställde själv hem ett par med kilklack nyligen, fast inte så lpngt som från italien – fick duga med ellos=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *