Mitt mål är resan till London

Som man kan vinna på mitt jobb, allt är betalt, allt utom fickpengar till shopping;)

Det ser väldigt ljust ut för mig nu, jag kämpar på till 110% för att inte tappa detta!!!! Företaget som jag jobbar på ligger även i Norge,Danmark, Finland så jag tävlar även mot dem…sedan givetvis mot mina rara arbetskollegor i Sverige. Jag har gett mig tusan på att jag skall klara detta och ta hem den fina vinsten!!! Håll tummarna för mig goingar!

10 thoughts on “Mitt mål är resan till London

  1. Håller tummarna. har ni redan teatern som kund?

    Tyckte det passade fint me drosa tavlor med olika motiv – håller på att lägga in gamla verk som bara den – många har det blivit genom åren. Många sålda – men många kvar. Nu ska dom sorteras in i kategorier. Ordning!

  2. Håller tummarna för dig! Kör så det ryker, du fixar detta! Har jag fattat det rätt att ni ska få in nya kunder och därmed också ökar chansen att vinna resan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *