Mys på en onsdag

Ja varför inte såhär såg det ut i onsdags hemma hos oss;) Idag blir det ännu mer mys!

Sedan på söndag skall det pyntas inne och julslingor skall upp ute, älskar att ha hus,hihi…kommer nog smygbörja pyntet imorgon..=)
Hihi har redan smygbörjat ser ni julduken på bilden;)

Psst på tävlingen på jobbet så leder jag men får reda på det slutgiltiga resultatet på måndag. Norsken har 6 kunder jag är uppe i hela 10, GO Linda!

11 thoughts on “Mys på en onsdag

 1. Myyyys med pynt (ska oxå börja lite smått i morgon, ner med köksgardinerna och upp med röööööda gardiner ….). Saknar dig liten sötis, var är liten syster nuförtiden? för upptagen med vinna resa till London, kan man verkligen vara det? (obs iroooooniiiiiiii) Trevlig hälg, hoppas du får krama en älg! Puss o hej, tomtesprej!

 2. Du kommer vinna – det tror jag med STOR säkerhet!

  Helgen blir städning idag och imorgon kväll kommer Sara med man och hund och hälsar på. Det blir nog en ganska lugn helg. Julskyltning med lite marknad och sånt här i Vara på söndag.

  Hoppas du får en fin helg! Hur går det med kaklandet? Haha kak-landet.

 3. Gillar inte starkvinsglöggen nå vidare så jag kör på saftglögg jag!
  Hoppas du får en mysig helg och 1:a advent!

  kram

 4. Ja, det är så härligt med första advent. Som en försmak på julafton liksom. Lite extra mysigt på morognen. ^^
  jag ska pynta med idag, det lilla pynt jag har.
  Jag och Johan har ju inte så mycket pynt, har ju bara firat jul en gång tillsammans tidigare och då var jag arbetslös så jag kunde inte köpa så mycket grejer att göra julfint för. Men i år blir det lite mer, ska handla gardiner och ljusstakar till fönstren till veckan. 🙂
  Och julgransgrejer!! Måste köpa ALLT till granen, det blir lite pengar det, men värt det. 🙂

  Håller alla tummar jag har för att du ska vinna tävlingen!!! 😀
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *