Synundersökning!

Ja ni det sista har jag klagat på att det är fel på vår nya platt tv, jag ser inte texten o att det är fel på min bils ljus,haha. Tänk vad man förskjuter sitt problem. Innerst inne har jag ju vetat om att det är min syn=(

Var på synundersökning idag och jag får inte lov att köra bil med mina glasögon jag har idag. Var 3 år sedan jag var och kollade synen och kan verkligen rekommendera er att kontrollera synen oftare än vad jag gjort!

När man satt där och testade alla olika glas igenom den där apparaten och sedan fick de två glasen i handen och fick titta med båda ögonen, jäklars vad bra!!!! Kommer få full syn nu med de nya glasen,tjohooooo vilken lycka!
Nya glasögon blir det ju med, de har halva priset på märkesbågar, ännu bättre! Har ju linser oxå ibland men känner att jag vill ha glasögon med när man är lite trött i ögonen.

16 thoughts on “Synundersökning!

 1. Nä men det förstår jag väl 🙂 har velat vara personligare i bloggen länge, men jag har inte orkat fixa. Så det är bra att du ger mig sparkar där bak 😛 tack så mkt.

  Visst är det en skön känsla när man får rätt styrka på glasögon och linser! Det blir lite "jahaaa..är det såhär världen ser ut?"

 2. Sv: ääh, va jobbigt det är det där när sjukan går i omgångar typ.. först en själv, sedan pojken.. 😛
  Hoppas sjukan lämnar ert hus helt och hållet snart i alla fall. ^^

  Jag ska hålla ögonen öppna efter inbjudan. ler

  Att skjuta upp saker måste ligga i människans natur. haha.. Man gör ju det nästan varje dag. 😛
  Men skönt att du fått det gjort nu och snart får nya glasögon. Kanske får se någon bild på dem sen när de kommer? 🙂

 3. min sambo kollade sin syn (här d blogg) och kom fram till att det kanske var dags för en riktig synkoll. (kanske därför han tycker att jag är så vacker!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *